Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

orkar inte

Skrivet av ännu anonym
min man har tre barn i sitt förra förhållande,nu har jag gjort nått man inte får göra varit och kollat i mellersta mobil han är 12.vad ser jag jo mitt namn din griniga kärring djävul.sen sms med mor sin hur grinig jag är hon spelar med.han höll på så mot mig och sa massa om sin mor.men jag fick nog när jag fick veta att han springer emellan.sa till att jag vill inte göra skit prat,men det verkar som han fortsätter med sin mor.jag och hans pappa har varit till skol psykologen dom har varit dit förut dom sa rent ut att jag var ett hot samt sa dom åt min man att ta ett snack med ungarna men inget har hänt vad ska man göra,jag vill verkligen att detta ska fungera men man orkar inte.deras mor kan inte ens heja på mig det är dock 7 år sen dom separera.jag har en son men jag skulle aldrig kunna göra så mot min fd nya.inte tala en massa skit.vad tjänar allt detta till.är det nån som kan ge nåt gott råd tips .
Svar på tråden: orkar inte

mitt tips

läs ALDRIG andras sms, brev, epost, dagböcker, anteckningar eller andra personliga saker! risken är, som du ju har märkt, att man bara blir ledsen av det man hittar! (plus att det är STRAFFBART att läsa andras post, och andras TANKAR och KÄNSLOR är privata och inget man rår på ändå.) låt honom (eller var det henne) ha sina realtioner/åsikter/känslor ifred. beter han/hon sig illa direkt mot dig, ta då upp DET! annars låt det vara och SNOKA ALDRIG MER!
Skrivet av    pola

Håller med

ovanstående skrivare... Att läsa andras personliga saker (brev, dagböcker, sms m.m.) leder ALDRIG till något gott utan sätter bara en tagg i hjärtat på dig själv. Du blir informerad om något som du egentligen inte ska veta något om och kan inte ventilera det med någon heller utan att avslöja dig. Man mår sämst själv.
Skrivet av    mamma K

Artiklar från Familjeliv