Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Long time, no see...

Skrivet av cajza m två lillstumpor
Hej!
Det var ett tag sedan vi skrev här, men jag tänkte komma med en liten lägesrapport.
Våran lilltös har ju blivit storasyster så det är ju en del att stå i.
Hur som helst har hon varit förkylningsfri hela sommaren och därmed inte varit slemmig så att hon hostat och kräkt. All mat har hon fått behålla och gått upp minst fyra hekto i sommar efter att ha stått nästan still i ett halvår.
Nu är det 5x90 ml frebini multienergy fibre som gäller med seravitvitaminer och D-droppar. (inte AD)
Dessutom får hon i sig ungefär 1 dl mat i veckan, lite gröt, lite frukt, lite barnmatspuréer. Allt detta tack vare hennes personliga assistent som hon fick den 1:a augusti och som är minst lika envis som tösen.
På torsdag börjar hon på dagis, där ska hon vara tre dagar i veckan, hon får åka taxi med assistenten till Lund för ett specialdagis för hörselskadade barn. Det ska nog bli bra, den envisa och duktiga assistenten har lyckats få hörapparaterna att sitta allt längre stunder.
Dessutom har hon i sommar fått ett ståskal som hon orkar stå i upp till en halvtimme.
Mycket positivt och det är kul.
Det enda är att vi har haft lite trubbligt med knappen, men nu äntligen fått tag i en som var symmetrisk. Så fort de inte är symmetriska när vi "blåser" upp för att kolla så läcker det floder vid minsta ansträngning.
Just nu är flickorna jämnstora, vilket säger en hel del om litenheten då lillasyster är 7 1/2 månad. Många tror således att vi har tvillingar, vilket vi ibland svarar ja på, då vi vet med oss att det bara är en tillfällig kontakt i affären eller i en hiss eller liknande. Eller så svarar vi "har du tid i en timma?" på frågan om det är tvillingar, har de inte det ja då är det tvillingar...*ler*

Det som vi väntar på i höst är tid hos endokrinolog för kontroll om eventuella tillväxthormoner främst för muskelstyrka, ska bli spännande att se om det kan hjälpa henne på traven.

Många hälsningar
Lillstumpan m familj
Svar på tråden: Long time, no see...
Inga svar i tråden.

Artiklar från Familjeliv