Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Försäkade barn

Skrivet av Haja04
-Har ni det?
Något bra tips? Hur gör man? Man vill ju helst ha både olycks och sjukförsäkring.
Svar på tråden: Försäkade barn

Försäkring?

Vi har undersökt de lflesta försäkringsbolag. Maja är försäkrad i något som kallas medlemsbarn på folksam, jag tror genom facket? När man ansöker så ställs inga frågor, det är både olycksfall och sjukförsäkring. Inget annat bolag vill försäkra henne. Vi har pratat med en man som kan alla försäkringar men inte hör till något försäkringsbolag. Han tyckte att detta var den bästa försäkringen vi kunde ha åt Maja.
Skrivet av    carolina32

Vi har

Viggo medöfrsäkrad genom lärarförbundet. Sedan är han också försäkrad själv genom ACE Europe, för dem spelar det ingen roll vilka förutsättningar man har. Kolla upp med dem skule mitt tips vara..
Skrivet av    Viggos mamma

Folksam

Vi har också Bea försäkrad som medlemsbarn hos folksam, men inte genom facket, utan genom handikapporganisation - RBU. Dessutom har vi precis bytt hemförsäkring för att få Bea försäkrad när vi är ute och reser. Ska till USA nu i höst och genom folksams hemförsäkring ska vi vara försäkrade ifall det t ex blir stopp i Beas shunt. Jätteskönt! Det har varit det största orosmolnet för oss vad det gäller resandet.
Skrivet av    gilda

Artiklar från Familjeliv