Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

syskon kärlek?

Skrivet av sassa
Hej.Jag skulle bara vilja fråga er som har lite äldre tvillingar hur dom fungerar ihop.Bråkar dom ofta ?
Svar på tråden: syskon kärlek?

nej

Alltså, de bråkar nästan aldrig sådär STORT. Slåss gör de _aldrig_. Osams är de inte heller ofta. Småirriterade och snäsiga är de dock nästan varenda dag. Men de har absolut mera KUL ihop, än bråk. Tio år är de. (vet inte vad du menade med \"lite äldre\")
Skrivet av    sisla

Japp...

de bråkar ganska ofta. Om allt och inget. Det tävlas om allt. Just nu sitter en bredvid mig och surar för att brorsan vann spelet de just spelade! :-) Mina killar är 5, 5 år och kort efter bråken är de alltid bästa vänner igen!
Skrivet av    SaraL

Nästan aldrig...

mina är väldigt mån om varandra, faktiskt. Visst gnabbas de ibland, men det är ytterst sällan, då tycker de det är roligare att kivas med storasyrran som är två år äldre...(killarna är 6 år)
Skrivet av    Ulrica m Simpan o Vicke 6 år

JAAAAAAAA!!!! Men...

bara hemma. Då pucklar de på varandra så hårtussar flyger och blodet droppar. Men de leker också jättebra ihop och kramas och gosas för fullt. På dagis är de ett team. De är kungar i kuddrummet och Viktor skyddar Niklas som en hök. Fröke har berättat att om Niklas blir ledsen eller hamnar i bråk så kommer Viktor farande från andra sidan gården och lägger sig i och ska försvara. Ingen annan än Viktor får slå Niklas ;-) Jag tror att det går över med åldern. Jag hoppas att det går över ju äldre de blir!
Skrivet av    C m Niklas o Viktor

Ja!!!

De bråkar en hel del men de leker bra också ibland. men vilka syskon bråkar inte?!?
Skrivet av    MikaElin02

Våra bråkar ofta.....

men är ändå bästa kompisar. Och jag tycker inte att det är ett dugg konstigt. Tänk dig att du har en person vid din sida dygnet runt, varje dag, hela veckan lång, året om.....i princip är det ju så. Det har inte mycket egen tid utan sitt syskon och då är det fullt förståligt att man går varandra på nerverna titt som tätt. Men det viktiga att se är ju att de kan vara lika goda kompisar som de kan vara fiender. Skulle de bara bråka kanske man kan börja fundera men är de jättebra vänner mellan varven så är det ingen fara mer än att det är såååå jobbigt att lyssna på gapen och skriken. Men det går nog över hoppas jag...eller.....?????
Skrivet av    Jensita med Kajsa, Filippa & lillebrorsan

nja inte så farligt ,

värre då med stora tjejen som de gärna kommer i konflikt med,turas om så att säga :)
Skrivet av    andromeda

Artiklar från Familjeliv