Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

cykla

Skrivet av evany
i dag har dottern cyklat 10 meter SJÄLV . det trodde jag aldrig.
Svar på tråden: cykla

Visst är det en seger?

Dottern på 13 cyklar nu på vanlig cykel som alla andra.Fast det skulla aldrig gå.Så det är väl en illusion?Visst höll jag på att ge upp men vi bestämde oss (dotter&jag) att ge det en sista chans.Hon ville absolut inte ha någon specialcykel. Men det är så mycket hon inte ska kunna men ändå gör så nu struntar vi i det.Som dottern en gång sa \"om jag inte ska göra allt det som doktorerna säger att jag inte skall kunna blir jag ju handikappad\". =)
Skrivet av    Q

:o)

Haha, vilken underbar kommentar!!
Skrivet av    gilda

Hej!

Det tyckte jag var bra sagt av henne.
Skrivet av    Eva & J

Precis så!

Precis så sa de till mig med när jag var barn. T o m att det var bättre för mina föräldrar att lämna bort mig för jag skulle aldrig kunna sköta mitt dagliga liv själv. Nu ska jag själv bli mamma, jag kan gå med kryckor och kör min egen rullstol. Jag har kört Stockholm marathon också (måste skryta lite) :-). Din dotter har helt rätt inställning. Kram
Skrivet av    Guldlock70

Till mina föräldrar

Till mina föräldrar sa läkarna att det var bäst att lämna bort mig och glömma mig, för jag skulle ändå bli ett kolli som inte skulle bli mer än 5-10 år gammal. Oj, vad fel de hade - nästa år fyller jag femtio. Jag blir glad när jag läser att du ska bli mamma, och impad av att du har kört marathon.
Skrivet av    peter56

Japp,

jag blir faktiskt lite impad själv av det också, fast jag har bara gjort det en gång, skulle aldrig komma på tanken igen. :-) Tänk vad vi varit med om, det skulle de läkare som sa dessa dumma saker till våra föräldrar veta om. :-)
Skrivet av    Guldlock70

Artiklar från Familjeliv