Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad har ni köpt för vagn efter spädbarnstiden?

Skrivet av Marianne m Tove 02 o Sigrid & Ellen 0409
Vi ska byta vagn, eftersom våra flickor (snart ett år) ofta stör varandra i vagnen (Emmaljunga Classic). Att få en eller båda att somna är hopplöst, oavsett hur trötta de är. Vi vill ha en lättrullad vagn som går att fälla i ryggen (iallafall lite), och där töserna helst sitter i varsin sits, eller med någon form av antydan till skiljevägg. Vi har en paraplyvagn som komplement, som vi trivs jättebra med, men vill ha en lite mer stabil och lättrullad vagn att ha till vardags. Det får dessutom gärna gå att ha en ståbräda till!
Tips, någon?
Svar på tråden: Vad har ni köpt för vagn efter spädbarnstiden?

vi köpte

en babyproffsen och den är toppen från....skiljevägg svängbara hjul, fullt liggläge, blir väldigt liten när man fäller ihop den i jämnförelse med emmaljunga iaf.Dessutom mycket lättare och smalare på bredden.Mina tvillingar går på ur och skur dagis och sover iden varje dag.Pris ca 4000 kr.
Skrivet av    Anna m. Isak o Jonatan 030722

Brio sitty

Vi bytte till en Brio syskonsitty när killarna var lite mer än året. Jag är helnöjd med den. Den passar våra behov perfekt. Mina killar har egentligen aldrig sovit i vagnen så att det inte är liggläge har inte spelat någon roll. Den är lättkörd och blir liten när man smäller ihop den. Fast skulle jag köpa vagn idag skulle jag köpa Babyproffsens tvillingjogger. Helt såld på den! Kan tyvärr inte motivera ett nytt vagnköp eftersom vi aldrig använder vagnen vi redan har...
Skrivet av    C m Niklas o Viktor

samma här

vi köpte också babyproffsens (även mo barnen inte sover så mycket i den längre eftersmom de sover inne på dagis) Toppenvagn & lätkörd! Hade tidigare emmaljunga som jag gett till en kompis med två tättisar.
Skrivet av    stina m k&m 030817

Samma här med...

Babyproffsens, är supernöjd med den! Fantastisk att köra, väger lite, och skiljeväggen mellan dom gör att man slipper lite av de värsta fighterna...*ler* (Dock lite bökigare att fälla upp och ner ryggstödet, men man vänjer sig!)
Skrivet av    Sunshine m. Ludde & Alex

Artiklar från Familjeliv