Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nalle Puhs bokklubb?

Skrivet av B
Är de seriösa? Tänkte ev. nappa på öppningserbjudande (bla bilstolsficka och väska), men vill veta att jag kan ta mig ur sedan när jag inte vill vara med längre.
Svar på tråden: Nalle Puhs bokklubb?

Jag

har fortfarande inte fått min väska och jag betalade för fyra veckor sedan. Har haft lite tjaffs med dem så jag rekommenderar dem inte, tyvärr.
Skrivet av    C m WoT

Jag är inte så glad på dem

Jag skickade in öppningserbjudande i maj och fick mitt paket i början av augusti. Efter nästan två veckor så fick jag två månadspaket (2 olika troligtvis både augustis och julis) I ena paket skulle jag få ett golvpussel som inte var med. Mejlade och fick svar att de hade skicka pusslet i ett separat paket. ( detta var 12/8) och jag har ännu inte fått det. Min mamma var också med i denna klubb ( till ett annan barnbarn) och de har strulat där med. Böckerna och sakerna man får är jätte fina, men jag tycker att det strular väldigt mycket.
Skrivet av    S

Jag fick aldrig nån väska

och jag har fått 3-4 paket eller nåt.... :( Men jag har ringt dem nu och de blev förvånade att jag inte fått nån för enligt datorn där så stod det att det skulle vara en utskickad...men de skulle skicka en ny...så jag får väl se om det kommer nån...jag ringde i förgår.
Skrivet av    Linda m. Saga v.38 (snitt 8 dgr kvar)+ 3 till

väskan har fortfarande inte kommit

och nu är det en vecka sen jag ringde ?!......tror inte jag kommer få den överhuvudtaget faktiskt...de har säkert fått slut i lager på den eller luras de bara för och locka kunder
Skrivet av    Linda m. Saga snitt om 4 dgr + 3 till

Jo..

vi är medlemmar där och de har skickat oss alla medlemsgåvor och vi har fått en bok varenda månad, eller ja vi får fortfarande. Har inget att klaga över iaf. Sonen älskar NAlle Puh så därför lär vi vara medlemmar ett bra tag till .
Skrivet av    Camilla m Henrik0210&Philip0408

Artiklar från Familjeliv