Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Flyttar upp....

Skrivet av Varför detta påhopp?
Det var inte att kasta skit på biomamman, men hon kör sina 5 rätter varje vecka, lär inte honom smaka något nytt, jag va inte ute för att kasta skit på någon som vissa tydligen uppfattade som, jag ville bara ha råd & tips på varianter! Vi kör inte hela maträtter utan byter ut något el. lägger t. något, sakta men säkert.
Svar på tråden: Flyttar upp....

Vem känner du dig påhoppad av?

Är du signaturen thessis som skrev nedan om mat? Du har fått runt fjorton olika svar, men inte svarat tillbaka något. Vem av dessa känner du dig påhoppad av? Lättare att svara om man vet.
Skrivet av    malva bf 10/1

ha tålamod

Låter som ni gör helt rätt så det är bara till att ha tålamod.
Skrivet av    styvmor

Behöver inte

svara med namn, jag är otroligt tacksam för alla svar jag fått &känner att vi är inte ensamma, men det kändes sig i vissa uttal att allt handlade om biomamman, jag är oxå biomamma, men inte haft dessa probliem. I detta fall så hjälper faktiskt Inte bio med nånting, vi får börja om från början varje gång. Sen har naturligtvis alla olika åsikter & uppfosträn. Tack igen (försöker inte smöra)
Skrivet av    thessis

Nej det behöver du inte

Jag bara undrade om det var den diskussion jag trodde att det handlade om, alla kanske inte kopplar när det är olika nick.
Skrivet av    malva bf 10/1

Artiklar från Familjeliv