Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Äntligen dags för op

Skrivet av Pr med Tindra o Vidar
den 12e smäller det för bägge barnen, nån som har tips på hur barnen mår efterföljande dagar? Hoppas bara de håller sig friska till dess
Svar på tråden: Äntligen dags för op

Olvier blev hemma resten av veckan

när han opererades. Han opererades på en tisdag. På Onsdagen var han väldigt trött men hade inte spec ont. Fick smärtstillande tidigt på morgonen o sen tror ajg itne han fick mer underdagen. Vet itne varför de sa att han skulle vara hemma för kompisens son hade inte bhövt det. Nu blev Oliver så känslig för alla ljud att han föll ihop i en hög, höll för öronen o nästan räöt pga. de höga ljuden på sjukhuset så hanhade nog inte pallat att var apå förskolan ialla fall. Det är nog olika från barn till barn hur de reagerar. Lycka till!!
Skrivet av    Zirie

Oscar

opererades en tisdag. Efter samråd med dagis så gick han på dagis på onsdagen. Då hade personalen order att ringa så vi kunde hämta honom om det behövdes. Men det fungerade alldeles utmärkt. Det enda bakslaget vi fick var veckan efter. Då berättade personalen att Oscar blev hysteriskt rädd. Klockan 15. Ni vet, det var första måndagen i månaden då sirenerna ljuder för fullt! Han hade blivit jätterädd och suttit i favoritfrökens knä resten av dagen! Då insåg vi för första gångenpå riktigt att han inte hört så bra innan operationen.
Skrivet av    Jenny m V-01 o O-03

Emilia mådde bra

redan dagen efter. Hon opererades på en fredag och enligt läkaren kunde hon vara tllbaka på förskolan på måndagen. Vi frågade om det gick bra att gå på tivoli på söndagen, och klart hon fick, med den reservationen att hon kunde bli trött eftersom det var så mycket ljud.
Skrivet av    -Selma-

Artiklar från Familjeliv