Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ny, från Skåne..

Skrivet av krasha
Hej alla ni andra ensamstående. Är ny på sidan och har suttit och kollat lite.. Finns det inga som kommer från Skåne på dessa sidorna? Känner att det kanske kunde vara kul att kanske fixa till lite sammanstrålningar även söderut i landet.. Har varit ensam sen start med min lille son som nu är 1,5 år. Pappan är måttligt intresserad och jag har inte så himla många vänner som har tid att intressera sig för mig och alla mina funderingar, de har barn själva och har även de fullt upp.
Svar på tråden: Ny, från Skåne..

Jag är skåning

Däremot vet jag inte riktigt om jag platsar här (det har ifrågasatts) eftersom jag bara har mina killar varannan vecka. När jag har dem är jag dock totalt ensam om dem eftersom jag inte har någon familj eller så i närheten att vända mig till.
Skrivet av    Christopher

här också

Har min son varannan vecka och då är jag ensam förälder. Sammanstrålar gärna en dag. (bor i närheten av Malmö/Lund)
Skrivet av    Nicke

Inte skåning

Men säger välkommen hit ändå!
Skrivet av    Malinau

En till

Vi bor mellan Kristianstad o Hässleholm och träffar gärna andra. Sonen är 1,5 år.
Skrivet av    Yogi

roligt..

att så många svarat.. själv så bor jag också utanför Kristianstad, även min son är 1,5 år. kanske vi kan ses nån gång.. maila gärna mig: [email protected]
Skrivet av    krasha

Skåning i hjärtat

Bor i Göteborg, men har Skåne i hjärtat då jag bodde där i min barndom. Vart i Skåne bor ni? Vi skall åka ner i sommar och det skall bli så häärligt! Jag längtar! :)
Skrivet av    Susanna med Albert

Utanför Kristianstad..

bor vi.. Dvs jag, sonen på 1,5 och våra två katter..
Skrivet av    krasha

Artiklar från Familjeliv