Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min förlossning..

Skrivet av Marica
Har satt mej ner & skrivit en om min förlossning när jag födde fram våra änglar..
Tänkte dela med mej om nån vill läsa om det..
Man är ju såå stolt över dom fast dom inte finns här med oss längre..

http://marica.blogg.se
Svar på tråden: Min förlossning..

Vill gärna läsa...

men tänker göra det i morgon förmiddag då jag är ensam hemma. Med de hormoner jag har i kroppen så kommer jag säkerligen gråta floder... och det är bättre att jag är ensam då. Har tänkt på dig en hel del och undrat hur det gått, hur ni har det... Självklart ska du vara stolt över ALLA dina barn, inte bara över det som alla får se. De andra två bär du för alltid i hjärtat - osedda för omvärlden men inte mindre verkliga och älskade för det. Skickar ett stort fång kramar till dig o din familj!
Skrivet av    Siv m. D&S

Jag beklagar

er stora sorg och sänder styrkande kramar i sensommar vinden. Ska kika in på din sida.
Skrivet av    Natali med Lucas-01 & Sebastian -03

Vad fint och sorgligt

på samma gång. Vet inte vad jag ska skriva. Jag tänker på er och skickar många tröstkramar.
Skrivet av    Helena m J-03,A&E-06

Hej !

Jag har läst din berättelse om era pojkar. Flera tankar virvlar i mitt huvud men framför allt är jag full av beundran inför hur ni klarat detta svåra. Sen hoppas jag att ni kanske kan få en förklaring till varför de dog, ibland kan det lätta lite sägs det. Hur det nu än är - jag skickar varma kramar och önskar er mycket styrka !
Skrivet av    KarlAstrid

Jag tänkte så mkt på dig igår

har undrat hur det gått och hur du mår. Vilken vacker sorglig berättelse, tack för att jag fick läsa den. Jag förstår att du är stolt över dina fina pojkar, med de fina fina namnen. Jag är så ledsen för din skull, att ni inte fick ha dem kvar.
Skrivet av    Josefine *Junia&Mio*

Vill läsa

men nått é fel på min upplösning på skärmen. Texten är så liten så liten. Men hoppas få till det snart. Skickar i alla fall en MASSA kramar till er!! Tänker mycke på er och det är inte lätt att hålla tårarna borta. Kram kram kram!!
Skrivet av    Tanja+Ninja&CeLinn

Har läst

din berättelse och med mina hormoner så strömmade tårarna ner för kinderna. Skickar massor av kramar och tankar till dig och din familj. Har tänkt mycket på er.
Skrivet av    Anna m Isak & Adam

Åh Marica...

Jag är så ledsen så ledsen för att ni inte fick ha era prinsar kvar hos er. Men du är ändå en trebarnsmamma nu. Stora varma kramar!
Skrivet av    Jessica med Frida

Åh

Vilken vacker och sorglig berättelse! Jag har tänkt så mycket på dig de senaste veckorna....Nu gjorde jag misstaget att läsa på jobbet - hoppas ingen bestämmer sig för att gå förbi just nu och undra varför jag sitter här och snyftar....
Skrivet av    Mayamamma

Har läst nu...

och jag kan knappt se tangentbordet... allt är suddigt av tårar. En så fin berättelse om dina änglapojkar! *kram*
Skrivet av    Siv m. D&S

Å, vännen...

Grattis till dina fina pojkar. Så fruktansvärt sorgligt att de inte fick stanna hos er. Många varma kramar från oss...
Skrivet av    Pernilla & Johannes 31/8

Åh, kan inte sluta gråta....

Fy, vad fruktansvärt att vara med om något sådant! Jag bara gråter o gråter just nu... Min syster fick föda fram sitt döda barn när hon var i 7:de månaden, detta var 1995 och var fruktansvärt jobbigt för oss alla. Fruktansvärt orättvist när något sådant här händer men man får försöka intala sig att det antagligen var något fel på barnen! :0( I min systers fall så var det hennes diabetes som var orsaken. Ett litet tips från mig är att du skaffar två söta album där du kan sätta in foton, hårlockar, minnesannonser (om ni nu ska ha någon sådan) etc. Min syster gjorde detta och kunde bearbeta sorgen på ett bra sätt! Jag har ett foto på deras lille \"Ernst\" , han ä så söt! Det finns vänner o familj som vill se bilderna, sen finns det andra som inte vill se. Jag skickar många tröst- och styrkekramar från mig o Moa. Kram Kicki
Skrivet av    Kicki med Moa 6/7 -03

Tack

för att du delar med dig. Vet inte vad jag ska säga men det är klart att du ska vara stolt över dina små killar. vilka fina namn ni valde. Vilken söt liten bustjej du har. Stor kram till hela familjen. Tänker på er.
Skrivet av    Anja med Tim 21/8

Kramar om!

Läste din berättelse igår och blev helt tagen. Som höggravid borde man kanske hålla sig borta från sådant där... Jag tycker att du var jättduktig. Skönt att det gick så fort! Kram!
Skrivet av    -miapia-

Artiklar från Familjeliv