Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Indien adopterad

Skrivet av JFR
Funderar ni i bland pâ om Ni har bio syskon eller är det en tanke som aldrig kommit innan?
Jag tänker och undrar sâ det knakar, och jag vet inte vart tanken kom i frân.
Svar på tråden: Indien adopterad

Jodå...

jag har funderat en hel del på det. Det har kommit upp först nu när jag har fått en bättre relation till min storebror. Han är 9 år äldre än mig och vi har bara samma pappa så därför bodde han inte heller så mycket hemma hos oss. Vi hann liksom inte få den där syskon relationen ordentligt. Men nu när vi båda är äldre och har barn och fått bättre kontakt så har tankarna flugit iväg och man undrar såklart om man har biologiska syskon någonstans i världen, hur många syskon, hur gamla dom är, om de har barn?
Skrivet av    Terese

Jag med

Hej! Jag är adopterad från Sri Lanka och gravid nu och jag tänker så det knakar, mest hela tiden! Det känns ju mer aktuellt nu när man själv ska fåe n familj, äntligen en riktig familj som man kan känna igen sig i!
Skrivet av    Deepthii

Jag har funderat!

Just när man har skaffat barn själv så går tankarna i fall man har några biologiska syskon och hur gamla de är om man är lik något syskon m,m Kommer från New Dehli
Skrivet av    Rajini

Absolut så tänke man...

jag är från Indien och kom hit när jag var 2½ år - 75. Dag har jag 3 egna barn och så har jag även 3 syskon som är mina föräldrars bio barn. Visst kommer tanken i bland inte så ofta, kanske mer då jag har fått förfrågan om jag vet något om min fam. I mitt jobb träffar jag hela tiden nya människor och många är väldigt nyfikna om mitt ursprung. Det jag gärna skulle vilja veta, det är om jag har syskon om jag är lik dom på något sätt el dyl. Så visst tanken dyker upp då och då.
Skrivet av    Gita med Nellie

jo det kommer över en i bland...

har i dag en väldigt bra relation till mina syskon har 3 syskon, som är mina föräldrars bio barn. När jag var liten hade vi bra kont sen var det en lucka på några år som vi inte hade sa mycket kont. Men i dag är den återställd. Kommer själv i från Indien Bombay, har 3 egna barn. Och i mitt jobb som Undersköterska på en Akut Barnmedicin avd. så kommer det många pat vars anhöriga ofta är nyfikna på vart jag kommer ifrån. Och då kommer ofta frågan vet du något om din fam, vet du något om du har några syskon??? ja så är det och visst funderar man i bland det skulle vara roigt att få veta om man har syskon ,om man är lik dom andra osv.
Skrivet av    Gita med Nellie

Hej

Kul att se dig här igen. Kram Sonya ;)
Skrivet av    Sonya

Tanken har oxå slagit mig.

Får ju ofta den frågan i mitt jobb, oh då dyker funderingarna upp. Det skulle vara roligt att veta om man har syskon eller inte.
Skrivet av    GH

Ser att jag är lite förrvirrad..

har svarat 2 ggr på en och samma fråga.
Skrivet av    GH

Artiklar från Familjeliv