Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

dåligt samvete för äldre barnet!

Skrivet av Anonym
Jag har en sladdis med en ny man och en tonårsson. Tonårssonen som var 11 då sladdisen föddes visar inget som helst intresse för sitt syskon. Han verkar mest tycka att syskonet är i vägen och är besvärlig. Han gullar aldrig med det. Nu vill han plötsligt flytta hem till pappa vv istället för att bo med mig hela tiden. Känner mig så himla misslyckad. Har jag prioriterat bort honom?
Svar på tråden: dåligt samvete för äldre barnet!

känner som du ibland...

...Fast mina äldre barn vill väl inte igentligen flytta till sin pappa,för då måste dom byta skola osv. Men lilleman är mycket ivägen,så är det. Jag känner att jag hela tiden måste sätta lilleman framför dom stora,han tar jättemycket tid! Och dom stora blir åsidosatta... Han är ett riktigt vilddjur,kan inte minnas att dom stora var så här j-la jobbiga? Vår minsting fyller 3 år snart. Känner att jag inte kan njuta av småbarnstiden,vill bara att den ska ta slut nån gång...*gråter*
Skrivet av    guldockra

Hej

Vilken \"tur\" du har att dina barn inte vill flytta till pappa. Det känns så himla jobbigt att ha de där hoten hängande. Så tråkigt för dig att du inte kan njuta av din lille kille:(. Jag njuter men har så dåligt samvete i stället. Tänk att man aldrig får vara nöjd.
Skrivet av    ~Trixie~

Artiklar från Familjeliv