Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Liten sjukling hemma

Skrivet av EmmaLotta med Emil 13/3
Usch vad svårt det är att sitta på jobbet när lill-killen ligger hemma dundersjuk. Idag ska de iväg till läkaren för att få lite klarhet i vad som ligger bakom. Det började med lite feber i lördags kväll men eskalerade sedan i över 40-gradig feber som inte gett med sig. Samtidigt har han superont någonstans för han kan inte ligga still utan slänger sig planlöst omkring och gråter nästan konstant - stackars liten man känner sig så hjälplös. Alvedon hjälper på direkten, men det sitter ju bara i 2-3 timmar och eftersom man inte ska få mer än var 6:e timme så blir det en hel del tid där ingen lindring finns att få. Efter ett par samtal med BVC så skickas vi nu iallafall vidare till läkare som förhoppningsvis kan ge diagnos och medicinering.

Pappa är hemma med honom nu, men imorgon o fredag så ska jag vabba så då får jag rå om honom lite.

Kramar
Svar på tråden: Liten sjukling hemma

Otäckt med febertoppar

Usch, jag har en likadan feberusling hemma, dock börjar det ge med sig. man blir himla rädd när de inte tycks svara något vidare på behandling och febern bara fortsätter. Du måste berätta vad doktorn sa!!!!! Kram!
Skrivet av    Ulrika m. Ebba o 2:an

Nej men lilla Emil då!!

Lider med både lillgrabben, mamma som är hjälplös och längtande på jobbet och pappa som är hemma med jättesjuk gosse. Det du beskriver låter ju nästan outhärdligt. Fy katten alltså, så sjuk har nog Jonna bara varit när hon var akut magsjuk och spydde som en gris en gång i kvarten i timmetal. Visst önskar man att man kunde ta deras sjukdom istället för dem och lida själv hellre! Stora kramar till hela familjen. Hoppas ni får klarhet hos doktorn!!
Skrivet av    -LillaMy-

Tack tjejer - diagnos satt

Det visade sig vara en öroninflammation, så nu har han fått pencillin som förhoppingsvis får bukt på det hela, samt order att vara hemma resten av veckan. Kram tillbax
Skrivet av    EmmaLotta med Emil 13/3

Skönt

att det inte var \"värre\". Hoppas han kryar på sig snart!
Skrivet av    Madde Albin & Simon

Artiklar från Familjeliv