Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nån som har en syskonsulky??

Skrivet av Jessica m. Rebecca -02 & Carolina -04
Har frågat lite om syskonsulky inne på barnvagnssnack utan att få svar, frågar därför här inne också...

Vi har nu en syskonjogger från babyproffsen men min tjej som blir 3 år i december börjar bli lite för stor för den. Hon vill dock fortfarande åka vagn till och från dagis så jag funderar på en syskonsulky typ Brio Sitty.

Någon som har erfarenhet av en sådan? eller någon annan?

Ni med två tätisar och syskonvagn, hur länge tror ni att ni kommer behöva köra båda i samma vagn??

Svar
Jag hade en...
när tjejerna var små från Brio. Sålgte den snabbt eftersom den blev för tung att köra. Då var tjejerna 1,5 och 3 år. Köpte en sitty ist och hade ståbräda till 3 åringen. Blev hon för trött i benen stod 1,5 åringen så gärna på brädan:-)
Skrivet av    Madicken & Eliot & Idun
Vi har brio sitty syskonsulky
Vi är supernöjda. Nästan lika liten som en singelvagn, lätt att bära lätt att köra behändig helt enkel. Den känns även stabil och säker. jag rekommenderar den.
Skrivet av    Johanna m. Tor -02 & My -04
Tvillingsulky direkt
Den yngre fick aldrig någon egen vagn alls, utan vi hade tvillingsulky direkt.
Skrivet av    Lena_O
EL Duo Sitty
Älskar denna vagn! Passar våra barn utmärkt. De sover t o m samtidigt i den. Ofta promenerar den store (2 år 9 mån) och håller hand eller håller i vagnen, men så har han ändå sin plats att vila i eller om vi t ex skall åka kommunalt, eller om det passar bättre att han sitter. Tror dock inte att han kommer att behöva den framåt vårkanten. Han tycker om att gå själv och när han inte längre vill/behöver sova behövs ju inte heller vagnen då man är ute på heldagsutflykter.
Skrivet av    Annika m H 021225 & H 040626 + bf 060509
Hej hej!
Jag har tre små som är snart 4, 2½ och 7 månader. Även killen på snart fyra vill åka vagn ibland. Det är ju inte ofta som det är akutellt men är det sen kväll eller långt så kan även han bli trött. Sover i vagnen gör de alla tre lite då och då oxå! Även om det är rörigt och massa folk, mkt trafik eller typ storm... så känns det skönt att kunna slänga ner storkillen i vagnen. Så att man har koll på honom! Vi brukar ju klara oss på en dubbelvagn... för om äldsta kan åka så kan ju jag alltid ta minstingen i sjalen. Men ibland har vi faktiskt dubbelvagn plus enkelvagn! Men vi har å andra sidan ingen bil heller... så vi rör ju oss alltid kommunalt, även sena kvällar och så. Därför är det kanske mer aktuellt för oss att stora killen åker vagn ibland... än för några som mest tar bilen!
Skrivet av    Linn m. N-0110, R-0304 & J-0501