Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag har fått ett jobb!

Skrivet av Hannsi med Ottilia 040313
Eller iaf ett tillfälligt jobb. Efter tre års studielån har jag lyckats få ett jobb som innebär att jag ska stå på Maxi o göra reklam för Knorr. Inte riktigt vad jag tänkte mig när jag läste, men men, vad gör man inte? Pengarna är goa o jag träffar folk, jag som inte jobbat sen jag blev gravid med Ottilia. Det ska faktiskt bli riktigt kul. O så är det ju bara tillfälligt ett par dagar i veckan under 7 veckor. En mjukstart för en hemmatam alltså...
Svar på tråden: Jag har fått ett jobb!

O så har jag...

...precis klippt av mig mitt lååånga hår. Det är kort o ska likna den frisyr Gry Forsell har numera. Själv tycker jag det är ursnyggt. Tihi... Mannen vet inget, ska hämta honom på jobbet om ca 40 min. Håll tummarna att det inte blir skilsmässa... Tihi...igen...;) Tjing!
Skrivet av    Hannsi med Ottilia 040313

Dessutom...

...fick Ottilia sin 14:e tand idag. Här händer det grejer vill jag lova...;)
Skrivet av    Hannsi med Ottilia 040313

Grattis till jobbet!

och nya frisyren och tand nummer 14... Visst är det lite tråkigt att arbetsmarknaden är så seg nu att man får ta jobb man är överkvalificerad för. Men jag förstår att det är härligt att få ett jobb att gå till. Hoppas du träffar många trevliga människor!
Skrivet av    Alina

Tack!

Hoppas också att få träffa många trevliga mskor!!!
Skrivet av    Hannsi med Ottilia 040313

Ojdå

Det var mycket på en gång, grattis till alltihop. Hur reagerade gubben då? Min hade fått spader om jag gjort något liknande, men det enda som skulle få honom att lämna mig är att jag tatuerar mig (påstår han i alla fall....)
Skrivet av    Madde Albin & Simon

Tack. Jodå...

Jodå, min man var nog inte riktigt nöjd, han älskar långt hår av nån anledning. Eller det gör nog alla killar tror jag. Men det blir iaf ingen skilsmässa. Han tyckte det var ovant o sa:\"Varför klippte du av dig allt?\" \"Det var värst!\" Sen sa han också att det var ju så jag såg ut när vi blev ihop, så det var klart att han inte ville skiljas. Men ordet \"fint\" hörde jag aldrig... Det var lite kul att se hans min iaf, måste jag medge...;)
Skrivet av    Hannsi med Ottilia 040313*på besök*

Grattis!!

Låter som en bra lagom uppstart tycker jag! Hoppas det blir trivsamt och lärorikt. :)
Skrivet av    -LillaMy-

Tack!

Det tror jag med! Kram
Skrivet av    Hannsi med Ottilia 040313

Grattis!

Ett jobb är ett jobb, oavsett vad man ska göra. Å visst låter det lagom för dig då, ett par dar så där. Lycka till!
Skrivet av    cia å tjejerna

Tack!

Jag tror också det blir ganska perfekt mjukstart faktiskt. Kram
Skrivet av    Hannsi med Ottilia 040313

Artiklar från Familjeliv