Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu är jag tröt på allt tjatet....

Skrivet av lixisol
Vi ska lägga om våra scheman på jobbet. Jag jobbar på en förskola.
Det verkar som om ingen har riktig kläm på hur många timmar man ska göra i barngrupp och hur många som ska ligga på kvällstid....
Någon som kan hjälpa mig att reda ut begreppen????
Jag arbetar som förskollärare.
Svar på tråden: Nu är jag tröt på allt tjatet....

Det är olika helt enkelt.

Där gäller inte samma för alla så det är svårt för oss att ge nåt svar. senast jag jobbade heltid hade vi 39 h på schema och 1 h på kvällstid, det skulle täcka 2 h varannan vecka i form av möten. Men det räckte sällan så de flesta av oss fick ihop en hel del komp.
Skrivet av    jenpet

Vi har

6 timmar per månad för kvällsmöten. Sen så har vi en timma som ligger schemat, på dag tid.
Skrivet av    Mia.Fskl

Där jag arbetar

har vi 37,25 tim/v i barngrupp. De övr. 2,75 tim ska räcka till APT, kv. planering och övr. möten (utv.samtal, fröäldramöten osv.) Jag brukar tänka över en fyraveckors period blir det så här: 37,25X4= 149 tim i barngrupp 40X4= 160 160-149= 11 tim Apt+Kvplanering 3 tim vardera/mån=6 tim Kvar: 5 timmar till övr. möten Vi har dessutom 2,25 tim/vecka egenplanering på den tiden som är förlagd i barngrupp, alltså de 37,25 tim. Detta gäller ju för en heltid då, det är andra regler när du jobbar deltid. Hoppas jag inte rörde till det för dig!
Skrivet av    Mallis

där jag arbetade förut...

...hade vi 6 timmar enskilt/v och 1 timme till kvällsmöten. Vårt schema låg alltså på 33 tim, den barnfria tiden låg helt utanför schemat. Där jag arbetar nu ligger schemat på 38,5 timme. Vi har 1 timme till kvällsmöten och en halvtimmes förtroendetid. En timmes planering i veckan på dagtid.
Skrivet av    Förskollärare

Artiklar från Familjeliv