Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Scrapparmässa i sthlm..

Skrivet av Sophie79
Jag kom just hem från assistent och sekreterar-mässan i Nacka och där fick jag veta att nästa helg kommer det vara en Scrapp-mässa på Hard Rock i Sthlm.. (Det är Papprika som anordnar verkar det som) Och då tänkte jag ju ¨såklart på er härinne *ler* Jag kommer få mer info per mail förhoppningsvis imorgon. Så om någon är intresserad så kan jag ju lägga ut infon här. Hon visade lite grejjer som kommer komma och jag blev _RIKTIGT_ sugen på att börja Scrappa! Har ju inte börjat än..
Ha en bra kväll!
Svar på tråden: Scrapparmässa i sthlm..

Tack för tipset :-)

Vad roligt det låter, blir jättesugen på att gå dit.
Skrivet av    Evie

visst låter det kul?

funderar nog med på att gå.. om jag får med mig någon vill säga *ler*
Skrivet av    Sophie79

Kolla in hemsidan -

www.papprika.se. Där finns en del info om mässan såg jag!
Skrivet av    AK

tänkte inte ens på det *ler*

där fanns ju lite info faktiskt! Tack!
Skrivet av    Sophie79

Lite info här

Hejsan, kom på att jag inte behövde maila infon till dig Sophie utan lägga in den här själv. Mässan är på Hard Rock café i festvåningen på Sveavägen 75. Vi börjar lördag den 17 kl 11.00 och stänger kl 18.00 Man kan då sitta kvar och scrappa om man vill. På söndagen öppnar vi kl 10 och stänger kl 16. Fri entré! Utställande företag är: Decor Unique Kortmakaren Magnolia / Dreamcottage Papperalla Papprika Pysselmyran Skapa Hobby Välkomna!
Skrivet av    Malin_69

bortgjord?

kom på att det kanske inte var OK att lägga ut den infon här? Skäll på mig om jag gjorde fel. Men det är ju inte en butik utan en happening så jag hoppas att det är OK.
Skrivet av    Malin_69

Nej

Inte är du bortgjord! Jag tycker att det borde vara ok att lägga ut här, det är ju ungefär som att tipsa om att en affär har rea eller så. Du har ju inte länkat nånstans. //från en som ska på mässan ;o) (kanske är partiskt jag då... )
Skrivet av    -MOE-

Artiklar från Familjeliv