Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Läkarsamtalet avklarat :-)

Skrivet av Lena m Ella & bf 30/9
Å det gick galant! Hon sa bara att hon ville att vi skulle vara beredda på att flytta in till sjukhuset om det skulle inträffa något (värksvaghet, stressat barn etc) och det är vi ju såklart inställda på.
Lite kul var att hon började samtalet med att säga att "Faktum är att egentligen skulle de flesta kvinnor kunna föda hemma utan minsta problem, men det finns ju vissa risker och därför föder de flesta på sjukhus..."
Så hon konstaterade bara att vi var insatta i riskerna och önskade oss lycka till med orden "Om några kan fixa att få en bra hemförlossning så är det nog ni" :-)

Skönt att slippa fajten som jag nog laddat lite inför :-)

Så, nu är det bara att luta sig tillbaka - en träff kvar med BM och sen väntan.
Nu gäller det bara att Knodden bestämmer sig för att titta ut när vår barnmorska inte jobbar!
*håller krampaktigt tummar och tår*

BF T minus 3 weeks and counting... :-)
Svar på tråden: Läkarsamtalet avklarat :-)

Vad skönt

att det gick så bra! Och överaskande med en läkare som är så lugn med hemförlossning :) Vad spännande, nu är det snart dax!
Skrivet av    Challis med Irmelin 030516

Härligt...

nu är det bara att vänta :-) ...och den som väntar på något gott väntar _alltid_ för länge :-) Vilka barnmorskor ska hjälpa dig? Det ska bli spännnande och läsa om din förlossning sen. Kram Cecilia
Skrivet av    Buscilla med Svea och Sture

Bra!

Visst blir man glad när ens fördomar motbevisas. Egentligen ska man ju inte ta åt sig när någon kritiseras ens val men jag håller med om att det är lite extra skönt när vårdpersonal eller en läkare uppmuntrar en! Förstår att du längtar till födseln nu...och självklart kommer du att föda när din barnmorska kan komma!
Skrivet av    Anna Teresia bf 26/12

Artiklar från Familjeliv