Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ida m jenni & skruttis!

Skrivet av Eva m Collin å Alice
GRATTIS!
Hade INGEN aning om att det var du - men har å andra sidan inte lagt ner så mycket tankeverksamhet på det hela heller.. har ju LITE annat att tänka på om man säger så..
Men så fantastiskt, en liten bebbe! Jättekul! :-DD

Kram
Eva
Svar på tråden: Ida m jenni & skruttis!

Tack!

Tack så mycket! Jo det känns jättekul! Hur går det för dig med lägenheten. Vad bestämde du? Jag hoppas så att du får flytta ut snart och kan börja bygga upp en egen tillvara. Kramar till dig!
Skrivet av    Ida m Jennie & skruttis bf 26/4

Ni hade väl

annars velat vänta längre eller? Jag kommer antagligen få anvisning på posten om visning av lgh i östberga i nästa vecka - men jag hoppas på hägerstensåsen. Det känns bättre, även om det inte är hiss :-( Men man kan ju inte få allt! kramar Eva
Skrivet av    Eva m Collin å Alice

Jo vi hade tänkt vänta längre

Men man är väl inte sämre än man kan ändra sig :-) Skruttis var faktiskt planerad även om jag tidigare sagt att jag ville ha lite längre mellan. Men en rad faktorer gjorde att vi tyckte det var lika bra att köra igen. Hägerstensåsen låter ju jättebra!
Skrivet av    Ida m Jennie & skruttis bf 26/4

Hakar på med ett grattis till Ida!

Jag har haft det så hysteriskt på jobbet att jag inte hunnit titta in här på flera dagar. Meeeen... jag hade ju listat ut att det var du för länge se\'n ;) Kram och stort grattis igen!!
Skrivet av    Carolina med Elsa -04

Artiklar från Familjeliv