Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Elima

Skrivet av monson
Jag och gubben tänkte ta en sväng till Elima,, ja sen sväng ,, 25 mil. Barnen ville inte med så vi tar och besöker mässan själva och går ut och äter sen.
Har i många år tänkt åka dit men det har inte blivit av och när vi nu kom oss för att åka då hade inte barnen lust. Men de får vara hemma och hos mormor.
Svar på tråden: Elima

Då ses vi!!

Vi får köra 30 mil imorgon, men det ska bli väldans kul! Vi har aldrig varit där tidigare, så det ska bli spännande! Vi har barnen med, de längtar till de får springa i massor med husvagnar och titta i alla skåp! Ha det bra på mässan!! Kram Fredrika
Skrivet av    fredrikat

Vi

åker till Elmia imorgon för att sedan bo kvar på hotell. Vi åker sedan hem till Stockholm på söndag igen. Barnen är iinkvarterade hos farmor sedan några timmar så det blir en barnfri helg.....det kändes inte relevant att åka 30 mil tur och retur ´över dagen och gå 6 timmar på mässan med en 7 och en 10 åring som inte är intesserade av husvagnar och dess olika tillbehör. De gillar dock campinglivet som sådant.
Skrivet av    ann72a

Vi var där

och sov på campingen område 2 Vi kommer göra om det nästa år. Alla personal som jobbade med att ta hand om oss som campade där var så jätte trevliga. Barnen har redan börjat fråga om inte vi ska åka dit nästa år också. Och vi har precis kommit hem igen.
Skrivet av    Anina & Steffen

Hur långt

var det från området till mässhallen? Finns där toaletter osv?
Skrivet av   

Kan inte riktigt

svara på den frågan då området är så stort. Men det är inte särskillt långt eftersom man kan gå in i vilken ingång man vill från campingområdet. Man behöver alltså inte gå in via huvudingången. Ja det finns toaletter (utedass) inne på område 2. Färskvattenkranar, latrintömning med vatten. Det satt en stor byggarbetslampa på en stolpe där detta var. Så man kunde se var det var även nattetid. Duschar fanns det i område 1. Vi såg folk som gick från område 2 till område 1 för att duscha. Vi använde inte duscharna där, så jag kan inte talaom hur dom är. Vi gick istället till Rosenlundsbadet, som ligger granne med Elmia, och badade på deras äventyrsbad. Klart uppskattat av barnen.
Skrivet av    Anina & Steffen

Artiklar från Familjeliv