Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Disputationsfest

Skrivet av Limarelli
Jag ska på disputation med fest på kvällen och vet inte vad jag ska ge till min väninna, ska det vara något med anknytning till hennes studier eller något att njuta av nu när hon har lite mer ledigt? Det står stilla - inte alltför dyrt - max 500 kanske, gärna mindre.
Svar på tråden: Disputationsfest

Kanske presentkort på

någon bokhandel. Då kan hon välja om hon vill köpa stud.litteratur eller något att njuta av (vilket man iofs kan göra med sina studier, men du hajjar nog vad jag menar). Jag tror tex att adlibris.se har presentkort (där är ju både stud.litt samt annan dessutom billigare) och jag skulle bli överlycklig för ett presentkort på 500 kronor och sedan kunna shoppa själv. Du kan ju dessutom göra en liten kul grej av det hela genom att just poängtera i grattiskortet att hon kan välja vilken sorts njutning hon själv vill..
Skrivet av    Y.

Alltså...

Jag hajjade att det var hennes disputationsfest men fick för mig att hon kanske skulle fortsätta forska vidare....därav stud.litteratur. Om hon nu inte ska det så kanske hon i alla fall vill hålla sig ajour med litteratur inom hennes ämne.
Skrivet av    Y.

Artiklar från Familjeliv