Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Lillsnorpan har Röda hund.

Skrivet av Neta med Ängla bf 21/4
Ja det kom verkligen som ett brev på posten nu när hon börjat dagis.
Tack och lov hann inskolning bli klar.

Har inte blivit riktigt klok på Änglas krasslighet de senaste dagarna, snuva, lite hängig, lite varm och rejäla humörväxlingar.
Men när jag i eftermiddags märkte prickarna på överkroppen kändes det ändå skönt att få ett svar, hon har ju haft ont i halsen och säkert stela leder oxå...snuttan!

Tur att jag fick vaccin på BB mot röda hund nu när jag är gravid.
Svar på tråden: Lillsnorpan har Röda hund.

:-(

Vad jobbigt för Ängla, men skönt att du är vaccinerad. Hoppas hon snart blir frisk och kry igen.
Skrivet av    Ida m Jennie & skruttis bf 26/4

Oj!

Jag visste inte ens man kunde få sådant bara sådär! Kevin har också blivit lite förkyld nu i förskoletider, men det är inte han som inskolas utan alla andra! :)
Skrivet av    Xappoline & Kevin

Nämen vilket knas! :(

Fy vad jobbigt med sjukdomar men jag håller med dej, hellre en diagnos än bara mystiska symptom. Typiskt att det sker just nu men det är väl förmodligen just därför, med dagis och allt. Hoppas ni slipper skola in igen efter sjukdomsperioden, har hört att det är vanligt med lite extra inskolningsdagar när barnet varit borta en längre tid. Krya-på-dej-kramar till Ängla!!
Skrivet av    -LillaMy-

Mår hon bättre nu?

Hoppas ni har haft en ok helg trots sjukt barn! Såna helger är sällan direkt avkopplande!
Skrivet av    Ulrika m. Ebba o 2:an

Va?!

får man den sjukdomen numera? Jag är ju helt off. Trodde att alla var vaccinerade. Det är alltså inte våra marsianer... Kanske ska ta en titt på gula kortet och lära mig vad Selma är vaccinerad mot! Krya på dig Ängla! Kram Paula&Selma
Skrivet av    Selmas mamma

Det var inte röda hund

Alltså vårdguiden är bara skräp. Inte berättade dom att Röda hund i princip aldrig förekommer numera, det läste jag på nätet igår plus fick det bekräftat av bvc idag. Hon på vårdguiden läste direkt ur en bok när jag berättade att jag trodde hon hade röda hund, den boken hade vi oxå visade det sig. Nu är hon på bättringsvägen och prickarna börjar försivnna, men attans vilka humörsvängningar. Helgen var inte nådig, mannen var borta så jag fick tampas med en sjuk Ängla helt själv....pust! Tack för alla krya på kramar!
Skrivet av    Neta med Ängla bf 21/4

Artiklar från Familjeliv