Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Var hos svärföräldrarna i helgen...

Skrivet av Åsa m Johan 030227
och där var även svågern och svägerskan med deras senaste barn (de har tre nu). Svärfar frågade maken om det inte var dags för oss nu att skaffa ett syskon till Johan. Maken sa att det får Åsa svara på och då jag enbart svarar att "Nej det blir inga fler här" säger svärfar "Har du sytt igen helt där nere" Jag blev så paff över den repliken att jag inte kunde ge svar på tal. Maken tycker att det var en kul replik men jag tycker den bara var plump. Sen är ju det jobbiga att maken vill ha ett barn till och har börjat att tjata om det. Jag orkar knappt med Johan och bara tanken på en graviditet ger mig kalla kårar. Usch, nu har jag ett barn, det får räcka.
Svar på tråden: Var hos svärföräldrarna i helgen...

Känner igen mig

väldigt mycket. Jag hade sådär väldigt länge, men nu har jag skiljt mig och faktiskt så har folk slutat fråga nu! Jag har ju ingen karl längre!!! Mina svärföräldrar frågade faktiskt inte ens dom tyckte nog att det var självklart att vi skulle ha en till, man kan ju inte bara ha ett barn heller!! Det som är så underbart med barn!! Så skönt att slippa höra!! Låt det bara rinna av dig, dom har inget med att göra att du inte vill ha mer barn, du behöver inte ens förklara!
Skrivet av    Skalbaggen

stackare!

Känner igen mig! Stå på dig! Det var en jättedum kommentar! Börjar bli van vid sådana. Min man känner dock likadant som jag - så det är ju lättare.
Skrivet av    A

Artiklar från Familjeliv