Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej på er! *Långt*

Skrivet av Anina & Steffen
Det var ett bra tag sen jag både var inne här och läste och skrev.

Tänkte bara berätta några possitiva saker.
Min dotter på 13 år som har adhd har inte haft några större utbrott på ett bra tag. Har mest lite "småbarntrots" ibland. Men inte värre än att det går att hantera. Så det känns som att vi inte behöver bup mer. Har inte varit där på över ett år nu.

Sen så har min son inte fått någon utredning. Men han har också lugnat sig. Det känns som att han har mognat mycket. Han ska dessutom till barnhab på läkarundersökning för att kolla upp saker som han missade på sin 5 års kontroll på bvc. Blandannat så klarar han inte hålla i en penna ordentligt. Det blir ett slappt grepp.
Sen så har han troligtvis fått en stödfamilj. Soc var här igår och sa att dom har hittat en familj som dom vill att jag och min man ska besöka och se om det är något för oss.
Känns skönt eftersom vi nu verkligen inte kan lämna bort vår son hos mina föräldrar.
Lämnade honom där en lördagkväll för att hämta honom dagen efter. Kl 15.30 när vi kom på söndagen så hade han bara fått frukost, muminkex och en liten glass.
Dom hade bara soppa hemma och det äter inte min son. Så då fick han vara utan mat.
Så nu känns det som att dom inte får passa honom mer än några timmar. Han kommer aldrig att få sova över där mer iallafall.
Svar på tråden: Hej på er! *Långt*

Hej :-) Kul att "se" dig igen

rolig med rapporteringa om hur det går framåt tycker jag. Vad skönt att allt verkar gå åt sätt håll men vad synd att dina föräldrar verkar ha svårt att acceptera sonens egenheter. Tycker ni gör rätt som agerar som ni gör.
Skrivet av    marib

Artiklar från Familjeliv