Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Presenter att ge på mässa

Skrivet av arrangören
Hej

Ska delta vid en mässa snarrt med företaget och vi ska ge bort små presenter till besökare och locka till oss besökare/kunder.

Vi är ett teknik företag med image framtida teknik, innvation och design.

Nån som har förslag på vad man kan ge bort??
Godis??

Vill gärna ha in era tips!!
Svar på tråden: Presenter att ge på mässa

klurighet

skulle jag tycka vara skoj, typ något litet knep och knåp som är svårt att få upp och sedan er logo på så den liksom fastnar gratis medan man försker lösa problemet. ballonger till barnen är väll adlrig fel, små godisaskar med logot tryckt på, nyckelring, penna. finns ingen av era produkter som ni kan göra en minimodell av och antingen dela ut eller lotta ut till besökare som kommer till er monter, går ju även att göra med en vanlig produkt som ni kan tänka er lockar, då kan man ju tex ha en tävling gissa godisbilar i burken, eller kulor i en burk eller små data maniker eller liknande som passar era produkter.
Skrivet av    UlLi

Några fler tips

Inte godis eller sånt som ligger i en skål och alla tar i. Bakteriespridande skålar är något jag undviker på mässor. Om ni ändå vill ha något sött, så välj sånt med papper runt. Nu beror det på hur mycket de får kosta och om ni ska ha logga på. Men här kommer en bunte blandade förslag: Kallt vatten är ett bra dragplåster, gärna källvatten som håller sig fräscht. bokmärke (kan vara riktigt snygga och med diskret logga) reflex flasköppnare heliumballong påsförslutare karbinhake (perfekt att hänga på insidan av väskan och fästa nyckelknippan i, så hittar man den) tygkasse (istället för plastpåse, så att framtiden blir miljövänligare) isskrapa (helst med vante, närmsta framtiden blir ju bara kallare nu) glaskula (liten spåkula, så de kan se vad ni gör i framtiden *haha*) Nyckel-/mp3-band postit-block
Skrivet av    Anonym

Tack för alla svar!!

Får se vad vi hittar på av alla förslag. Tack det var till stor hjälp!
Skrivet av    arrangören

Artiklar från Familjeliv