Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

barn vid ca 35, 37 och 39 ?

Skrivet av gravid med nr 3
HEJ
finns det ngn här som fått tre barn ganska tätt, så där vid ca 35, 37 och 39 som jag kommer att ha om ngr månader...gulp!
Är jätteglad egentligen för det var planerat men nu känner jag samtidigt STOOOOR ångest för vad vi gett oss in på...har vi tagit oss vatten över huvudet ? Känns så de två vilda killar vi har räcker mer än nog ganska ofta...men..har ju inte så många år på mig...och så blev det en nr 2 som kommer om 7 mån...då kommer den äldsta att vara 4 år 3 mån, mellankillen 2år....
Min man jobbar ganska mycket..kommer ofta sent hem om kvällarna och jobbar många helger...
Klara jag mig ? Hjälp.... visst gör man det va ?

KRAM
Svar på tråden: barn vid ca 35, 37 och 39 ?

Min syster...

...har fått barn vid 33, 36 och 39. En är dessutom handikappad. Men hon tycker det går bra. Hoppas det hjälper att höra!
Skrivet av    Lilly7

Jag har det lika...ungefär!

Jag är 35. Har en kille på 4 år och en på 1 år. Är gravid och ska ha min tredje i september. Kan inte säga att nummer 3 är planerad, jag åt minipiller, men blev det då jag blev gravid. Jag funderade länge på om det skulle fungera, även om jag skulle ta det mesta ansvaret och jobbet och jag kom fram till att hur man än vänder och vrider på saker och ting, så älskar man sina barn gränslöst och då klarar man allt. Kan bli svårt, men också helt underbart och jag tror mer på det sista! Lycka Till!!
Skrivet av    Erika!!

Klart du klarar det!

Visst blir det nog tufft ibland, men det är det väl för alla med barn tätt, oavsett ålder. Jag fick mina tre barn vid 33, 35 resp 40 år, alltså ett litet större hopp mellan tvåan och trean, men jag har också en man som jobbar mycket och kommer hem sent så visst känns det att man lever när barnen är som rörigast, d v s kvällarna. Grattis i alla fall och som sagt, du fixar det!
Skrivet av    Katta-64

inte tre barn men

jag har fått två pojkar vid 35 och 37. Minsta pojken är 19 månader och jag börjar bli lite sugen på en tredje.. Fram till nu har jag trott att jag inte kommer att orka men det gör man! Min man arbetar också mycket kvällar och helger. Min svägerska har tre barn, födda vid 35, 38 och 40. Hon orkar jättebra! Tänk på att när din bebis börjar bli rörlig och den jobbiga tiden med att springa efter och passa så är dina andra barn så pass stora så de förhoppningsvis leker lie mer självständigt. Redan när den tredje föds så är din äldsta pojke ändå inte så liten. Lycka till!
Skrivet av    Karin

Jag!

Fast jag har bara två barn, 2½ år resp 9 månader. Fick den första vid 37 och den andra vid 39.
Skrivet av    Maria m 2 döttrar

Jag har fått barn

vid 27, 30, 32, 35, 37 (ängel) & 38. Klart du/ni klarar det! Kram
Skrivet av    Cia m. 5 & ängel

Vi har haft en liknande situation

Jag har tre stycken en f-98,en f-00 och en född-02,men mittenbarnet fick vi hösten 01 och lillflickan fick vi juni-02.De två yngsta har vi fått genom adoption.Pojken var då ett år och lillflickan kom till oss drygt 6 veckor gammal.Min make var då relativt ny på sitt jobb och hade fått en hög chefsbefattning.Det var tufft eftersom vi då också byggde hus,flyttade från vårt nätverk i form av släkt och vänner.Trots allt var det fantastiskt att få tre barn och jag var då 33,36 och 37:-)) Nu är det underbart med alla dessa tre men vi valde att flytta tillbaks till vårt nätverk för att jag skulle få avlastning och för att vi aldirg trivdes i Stockholm.Numera pendlar maken till sitt jobb och stannar då i stockholm ett par dagaroch jobbar då stenhårt,arbetar hemifrån en hel del tid men han har ju fördelen att kunna styra upp sitt arbetsschema.Jag kan säja att allt går men det fodrar planering,räkna med att du är väldigt trött emellanåt och se till att få nödvändig avlastning.Det tar ett tag innan man får in rutiner för tre barn,men för mig var den svåraste omställningen från noll barn till ett barn,att hitta mammarollen och samtiidgt rymmas som vuxen.Nu väntar vi tillskott igen och förhoppningvis tittar det ut ett litet knyte i början på december:-))Om allt nu går bra med graviditetetn kommer jag att vara 40 år:-) när 4:an anländer.
Skrivet av    Helena;Bettan

man klarar det man vill klara,imt

.
Skrivet av    angel no 1

Artiklar från Familjeliv