Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ständigt sjuk

Skrivet av Åsa fskl
Hej! Då var det dags igen då; att vara sjuk och borta från jobbet. Jag har arbetat som fskl i ett halvår nu men blir fortfarande titt som tätt sjuk i alla möjliga och omöjliga åkommor. När lättar det? Finns det någon mer än jag som ständigt blir anfallen av alla "bacillusker" och "virusar"som finns?! Det är så trist att vara borta från jobbet så mycket; får till slut dåligt samvete - men vad gör man - är man sjuk så är man...Tacksam för lite synpunkter!
Svar på tråden: Ständigt sjuk

tja

vissa råkar ju mer ut än andra =( Själv brukar ja bli lite förkyld på höstkanten när alla barn kommer tillbaka men annars har ja inte varit sjuk på flera år nu..
Skrivet av    Elza

Helt tvärtom här

Jag behöver jobba för att få liten dos baciller hela tiden och därmed slippa de värsta förkylningarna/infektionerna. Har varit föräldraledig 1½ år och aldrig varit så sjuk som denna tiden =( Även mitt äldre barn, som varit hemma från dagis med mig, har varit sjukare än annars. Så för oss är det bra med bacillattacker i måttlig mängd. Har du barn själv eller är din enda barnkontakt barn på jobbet? Då det gäller nyinskolade barn brukar förkylningarna avlösa varann första halvåret, hoppas det lättar för dig snart med!!
Skrivet av    Mica

För mig tog det ca ett år

Sen blev det bättre, hade typ inte feber varje helg... Jag var jätte dålig första halvåret, så fort det blev helg och jag slappnade av så låg jag helt däckad, det var hemskt. Till slut blev jag rejält sjuk och var borta från jobbet i över en vecka. Efter detta lättade det och efter ett år så glesades det ut rejält mellan förkylningarna! Håll ut!
Skrivet av    Anna

Tack

för ditt svar! Jo, jag har hört andra fskl säga ungefär detsamma; att det tar cirka 1 år innan man blivit immun! Nu tycker jag att jag är löjligt mycket sjuk och det är trist när man inte känner att man har någon kontinuitet i sitt arbete - men som sagt - det är bara att hålla ut!
Skrivet av    Åsa fskl

Syntes inte mitt svar och fråga? =) IMT

k
Skrivet av    Mica

Hej Mica

Jovisst såg jag ditt inlägg och fråga! Förlåt att jag inte svarade och tackade dig! Har en dotter som blir 4 år snart och jag minns nu att jag var extremt mycket sjuk i cirka ett halvår efter att hon hade börjat på förskolan!
Skrivet av    Åsa fskl

=) Ok *IMT*

j
Skrivet av    Mica

Artiklar från Familjeliv