Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sjuka allihopa!

Skrivet av Anna m Joel
Joel har vart hemma sen igår. hängig och lös i magen... Hans pappa låg däckad hela dan igår med feber, idag är han bättre men har ont i halsen. Jag har jätteont i halsen och är hemma jag med.

Ska det va såhär???????????!!!!!!!!!!! ;-)
Jäkla dagisbaciller.

Plus att min chef lät ju inte sååå jäkla lycklig när jag ringde idag och sa att jag blir hemma 2 dgr till. Men vad ska man göra!! Blir bara så irriterad då hon själv inte har barn och är värsta karriärsmänniskan (32 år). Livet består ju av så mycket viktigare saker än att jobba!!!!

Jaja, nu har jag fått gnälla lite... ;-) Ska väl slänga mig i soffan (våra nya fina soffor kom i förra veckan, nöjd Anna) och kolla på såpor. Joel ska sova men jag hör små fötter som springer runt där uppe. Han far tar hand om det där... vad bra det verkar gå *fniss*

Kram!
Svar på tråden: Sjuka allihopa!

Trist

både med sjukdom och oförstående chef. Sätt du dig i soffan och njut av såporna nu. Krya på er allihop!!!
Skrivet av    Anonym

Å nej

*krya på dig kramar till Joel* Hoppas han blir frisk snart! Vad är det för soffor du köpt? *nyfiken*
Skrivet av    Sara med Axel o Frej

Krya på er!!

Aldrig roligt att va sjuka hela familjen! Inte heller roligt när chefen blir sur... Skickar krya-på-dig kramar (fast jag vill inte bli smittad!)
Skrivet av    Johanna med Julia & Ida

Superfina från mio

Caracas heter dem. en 3A och en 2:a, mörkbruna. Plus ett bord oxå....passa på när man ändå var igång ;-) Shiva tror jag det hette, mörkbrunt...såååå schnyggt!!! Tack för kramen (till Joel alltså) Men idag är det jag som leder sjuk-ligan här!
Skrivet av    Anna m Joel

Artiklar från Familjeliv