Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vill ha lite tips...

Skrivet av Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-14dagar)
pappa fyller år om en vecka och eftersom han har allt och lite till så är böcker oftast bra (han är dålig på att köpa det själv dessutom), men vad skall jag köpa?

Han vill inte ha böcker med många och krångliga (läs utländska) namn, han läser istortsett bara deckare, han fyller 64år och har börjat läsa på senare år så därför inget "krångligt".

Någon med bra förslag?
Tror han läst alla Marklund och Hellberg och så några svenska till...han har nog läst de flesta svenska kanske dock inte alla böcker de skrivit :)
Svar på tråden: Vill ha lite tips...

Han har inget

specialintresse sådär så du vill köpa en bok om tex trädgård, choklad eller whiskey? Med både läsning och härliga bilder
Skrivet av    Mme Knorr

leif gw persson

kanske?
Skrivet av    po

njä...

inte sedan efter stroken tyvärr innan dess var han intresserad av bilar...alltså modeller men de kan han ju inte fixa med nu :( Och eftersom han sitter själv och således dricker själv så det sättet han dricker på så är inte finare whiskey kul att ge bort...tyvärr...annars hade det varit en kanonpresent ihop med en bok om whiskey :)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-14dagar)

hmm...

hade inte han kommit med en ny bok tom?!?! Den kanske vore något, skall genast kolla lite :)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-14dagar)

Marie Jungstedt...

opretantiös författare och dessutom väldigt lättläst och jordnära. Kan knappt hålla mig tills jag läste den senaste som kom ut idag! Min nya favorit! Finns tre stycken nu och man behöver INTE läsa dom i ordning även om det underlättar.
Skrivet av    Anna Bok

Tack...

skall kolla på det också...och så ser jag ovan att \"nya\" miaboken kommer...så nu har jag nog löst julklapp också :)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-13dagar)

lite tips:

Anna Jansson Håkan Nesser Willy Josefsson Birgitta Edlund Karin Alvtegen Arne Dahl Åke Edwardson Erik Eriksson Inger Frimansson Björn Hellberg Helene Tursten Per Källén Åsa Larsson Lars Bill Lundholm Jan Mårtenson Åsa Nilsonne Leif G W Persson Åke Smedberg Olov Svedelid Gösta Unefäldt Karin Wahlberg
Skrivet av    LottaH

Artiklar från Familjeliv