Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Första dagen ensam med 2

Skrivet av Bea m 2 grabbar
Pust! Idag gick maken tillbaka till jobbet så då var man ensam. Visst har det gått bra men vi har ju inte fått så mycket gjort. Liten har fortfarande pyjamas på sig (är jag en dålig mamma?) Men snart kommer man väl in i detta oxå antar jag fast visst känns det konstigt.
Svar på tråden: Första dagen ensam med 2

Hej Bea

Det är jättejobbigt i början innan man vant sig. Och du, inte hänger det på kläderna om man är en bra eller dålig mamma..isåfall kommer sociala hit snart för jag la hedvig i pyjamas igår ute i vagnen kl 11...hm. Nej, nu vaknar August efter 10 hela minuters sömn. Kram på er! ps har ni bestämt namn? jag tycker Noel eller Noah.
Skrivet av    j med 4

Det tar lite tid

att komma in i rutinerna. Om du tänker efter så gjorde det väl det redan när du fått Leo? Själv tycker jag att det var den största omställningen att gå från ett till två barn. När man har ett barn har man fortfarande lugna stunder men med två småbarn blir det inte speciellt många. Vår tvååring hade dessutom redan slutat sova middag när lillasyster föddes. Därför bestämde vi att nätterna, förutom amningen, var pappas. Och du Bea, det är inte meningen att man ska \"få gjort\" speciellt mycket när man har två småbarn i huset. Njut av dina små troll.
Skrivet av    Malla

Artiklar från Familjeliv