Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Om man ska vara bebis på maskerad

Skrivet av Kanske bebis
hur ska man klä sig då för att inte bara se "löjlig" ut? Funderar på att låna syrrans squaredanceunderkjol och ha under en kort kjol. Så ankstjärt och blöja. Men det känns lite fånigt.
Svar på tråden: Om man ska vara bebis på maskerad

Spetsklänning

är väl bra. Och stor blöja med plastsnibb. *S*
Skrivet av    Sanna

Tror att det blir

svårt att inte se lite löjlig ut när man klär ut sig till bebis... sorry!! Jag har inga förslag alls. Eller kanske... en rolig mössa. Kläder med lite spets kanske.
Skrivet av    Anki

Nä men löjlig

på det sättet måste man ju se ut, men det brukar se så taffligt ut när vuxna klär ut sig till barn menar jag, handdukar som blöjor och prickar på näsan och tofsar och sen är det klart. Ville ha lite mer klass.
Skrivet av    Kanske bebis

hm

någon typ spetsklänning, typ blöja under, det behöver ju inte synas SÅ mkt, men ändå liksom en tuff detalj. svårt att få tag på, kan jag tro, men en liten spetsmössa skulle ju vara läcker också. napp tror jag att du räknar som löjligt, va?
Skrivet av    J

Napp är väl okej

kanske men ingen sån där jätte från buttericks för dom ser så \"thrashy\" ut. Annars tänker jag väl som du ungefär. Hellre \"söt\" än löjlig i alla fall.
Skrivet av    Sanna

Om man inte vill se löjlig ut..

så hade jag nog skippat blöjan...*asg* förlåt men det ser nästan lite k*nky ut. jag hade nog nöjt mej med klänningen o ngn söt mössa o napp eller nappflaska med ngn vuxendricka i. Det blir hur som helst säkert en jättekul fest me mga goa skratt. Maskerad e ju kul!!
Skrivet av    fializ

Du kan få blöjor av mig om du vill ha

Attends tio är precis som pampers eller Libero. *S* Alla mina brukare ser ut som JÄTTEBEBISAR!!!
Skrivet av    K

om inte annat

kan du kanske ha en napp hängande nånstans på kläderna, eller såna där vantar där nappen kan hänga, eller som ett halsband *s* du måste ju inte ha den i munnen hela tiden ;) sminka lite rött om kinderna och som sagt spetsbebisrosa/blå klänning, gärna med hatt/mössa till och blöja under, finns väldigt stora. annars en snyggt gjort tygslamsa med säkerhetsnål. du kan beställa från sjukhuset ( tror jag ) stora blöjor, för vuxna med t ex. inkontinens, och större barn med såna problem. Lycka till! och varför inte fräknar? det ser faktist ännu mer bebisaktigt ut, och om du snyggar till det runt om är det väl ok?
Skrivet av    J

om inte blöja så rejält stora rosa spetstrosor ;)

imt
Skrivet av    J

Menar du ankstjärtsbyxor eller?

Det är ju det sötaste bebisplagg man kan ha. Men det känns lite kinky.
Skrivet av    Sanna

Jo det är kul

och jag ska gå och det är helt ok med blöja för min del för jag är i allla fall sängvätare. *S*
Skrivet av    Sanna

tja

men har man dom bara under klänningen som en detalj så varför inte?
Skrivet av    J

ska nog ha det

Har också hittat superstora blöjor och snibbar på ålderdomshemmet där mamma jobbar. *S* Provade blöja idag, det var varmt och gott i stjärten vill jag lova.
Skrivet av    Sanna

en mycket tjock blöja

blud med puffärm, liten mössa med spets, knästrumpor eller kalasbyxor. That´s it.
Skrivet av    Baby love

Artiklar från Familjeliv