Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu är jag en glasögonorm!! :-)

Skrivet av Johanna med Julia & Ida
Innan jag fick Ida tyckte jag lite att det var ansträngande med ögonen..vägrade att göra synundersökningen - liksom skjutit på det lääänge..
Nu efter mammaledigheten sitter jag vid datorn oftast mellan 8 till 16...så jag har varit extremt trött på kvällarna.. tog tag i kragen och gjorde en undersökning för ett par veckor sedan...ja en brytningsfel på vä öga..så när jag läser, kör bil, tittar på TV och glor in i dataskärmen ska det användas glasögon! på köpet mår jag BÄTTRE!!!!

Hej svejs alla glasögonormar!
Vilka mer använder glasögon????
Svar på tråden: Nu är jag en glasögonorm!! :-)

Här *vinkar*

Har gjort det i X-antal år nu! Borde gå o kolla synen för jag har jämt ont i huvudet numera... Skaffade solglasögon med skärpa i somras o dom har den rätta styrkan för mig!
Skrivet av    Mmaria

Jag med

fast jag använder nästan bara linser numera. Har haft glasögon sedan högstadiet.
Skrivet av    Jool

Jag har

haft glasögon sedan jag var knappt fyra år. Då fick jag det på grund av ett stort brytningsfel men nu är jag mest bara närsynt (-7). Alla barn utom Asta är också \"glasögonormar\".
Skrivet av    Malla med Asta

jag

fast jag har alltid linser. men jag äger i allafall ett par glasögon.
Skrivet av    cj

Yes

Jag använder glasögon på heltid sen jag var 7-8 år. Jag hoppas att mina barn slipper det... Linser kan jag däremot inte använda, jag får helt enkelt inte in dom i ögonen, det var lite för mycket svordomar på morgonen när jag hade linser :)
Skrivet av    Björna med lillebror

Yes... tyvärr.

Dyrt, i vägen, glider ner när man rider, gör att ögonen ser yttepyttesmå ut... Sedan graviditeten kan jag itne ha linser heller. Men i förra veckan var jag inne på Glasögonmagasinet och blev förälskad i ett par röda halvbågar *kär*. Så igår blev det undersökning o om 14 dagar... MMMmmm.
Skrivet av    jennymh

Jag oxå...imt

.
Skrivet av    RonjaRövardotter

*väääzzz*

Precis som du: här har dom legat på en hylla hela mammaledigheten, men så kommer man tillbaka till jobbet... hallå, jag är helt stirrig efter en timme utan glasögon! Och har man väl haft dom flera timmar på jobbet så är det liksom kört att tro att man ska kunna köra bil utan, och sen orkar man inte ens glo på barnrpogrammen utan. Ögonen vänjer sej snabbt vid hjälpen... Skönt att du redan känner att du mår bättre!
Skrivet av    Mia m A o E

Artiklar från Familjeliv