Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

mössfunderingar

Skrivet av nilla m2flickor o 2 pojkar
jag satt just o funderade på vilken sorts mössa man borde ha nu, tycker att det är så svårt...
jojje har så litet huvud också så det är svårt att hitta mössor också så har ni någe tips så blir jag toppenglad.

vilken sorts mössa har ni nu och vad har ni för väder, och vilken mössa ska ni ha i vinter??
Svar på tråden: mössfunderingar

Just nu

har Linnea på sig små tunna mössor. Inga hjälmmodeller utan mer vanliga liksom... svårt att förklara, men några är sådana som har knut upptill. Antar att när det blir vinter får man ha modeller som går ner över öronen. Polarn och pyret har en söt modell. Ibland har dock Linnea ingen mössa utan bara luvan på koftan.
Skrivet av    Johi & Linnea

Vi använder

en vanlig tunn bomullsmössa just nu. Idag är det 13 grader, molnigt och det blåser lite. HAr inte köpt nån vintermössa än, men flecce hade vi när Viktoria var liten. Oftast behövs det ju inte så tjocka mössor, efetrsom huvudet är skyddat av vagnen.
Skrivet av    Annika med V-03 och L-05

Just nu är det blandat

Ibland ingen mössa ibland en bomullsmössa en sådan där hjälmmössa. Jag bor i göteborgsområdet det har inte hunnit bli så väldigt kallt ännu. I vagnen är det varmt och mysigt och där blåser det inte men är det lite blåsigare tar jag på bomullsmössan om uti fall att men hon har då alltid kännts väldigt varmt men inte verkat för varm ändå. I vinter ska jag ha en lite tjockare bomulls mössa så länge jag har insatsen kvar om jag måste ha enbart åkpåsen blir det en fleecevariant som går ordentligt ned över öronen en lite tjockare inte en jättetun fleece. Det beror ju på temperaturen med blir det ännu kallare kan man ju ha en bomullshjälm under fleecemössan men det brukar sällan bli så kallt här intill kusten mest blåsigt och regnigt
Skrivet av    X-tjejen med 3 små busungar

Bor du i

Göteborg? Det har jag helt missat! Själv bor jag ju norrut på en av de fina öarna *fniss* Tycker du inte att vi borde ha Göteborgsträff snart?
Skrivet av    Johi & Linnea

Det finns junitjejer

som bor på en av de nordligare öarna samt i trollhättan som skall träffas i götet. Kolla inne på ankomst juni om ni vill utöka skaran.
Skrivet av    Malin-L-J

Tack för tipset *imt*

s
Skrivet av    Johi & Linnea

jag har

köpt en rätt bra mössa på KappAhl. Den är ganska tunn, men den är liksom uppvikt vilket gör att den känns varm och go runt öronen. Till vintren kommer det att bli en gammal hederlig vit mössa med vitt fluff i. Den kommer från svärmor, misstänker att sambon haft den som liten. Jag minns att även vi hade dessa mössor. De är verkligen kanonbra. Ser varma och gooa ut. kram
Skrivet av    IngelaJ

Mölndal

bor jag i
Skrivet av    X-tjejen med 3 små busungar

jaha...

där pluggade jag i fyra och ett halvt år så Mölndals centrum besökte man ju ibland...
Skrivet av    Johi & Linnea

Så du pluggade DÄR =)

Fick du pendla hela vägen då? Har en god vän som också gick där.
Skrivet av    Lilla Lisa & Melvin

Ja, pendlade

gjorde jag. Först buss men det tog ju en evighet! Men sedan var vi några st som åkte bil tillsammans och då var det ok.
Skrivet av    Johi & Linnea

Artiklar från Familjeliv