Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Warcraft

Skrivet av Lovisas pappa
Är det någon mer som spelar World of Warcraft? Funderar på att sluta pg a att denna värld domineras av unga, lättirriterade grabbar - de enda riktiga vänner jag fått i spelet är andra föräldrar ... kanske finns fler gnomer, orcher, undeads här?
Svar på tråden: Warcraft

Spelar inget online alls

Skälet till det är väl att när jag sitter och spelar något vill jag att det skall vara något jag kan gå ifrån när som helst när killarna pockar på uppmärksamhet.
Skrivet av    Christopher

Jag spelar

Jag har ett troll på LVL 32 på server DeathWings Har inte märkt så mycket av småbarn, men jag snackar ju bara med mina polare som också spelar det. :)
Skrivet av    Pappa till AOA

Jag spelar Guild Wars

och tycker att det är rätt kul. Det är ju upp till en själv hur mycket man interagerar med de andra. Sen tror jag också att grafiken är lite mer \"vuxen\" och därför lockar lite äldre spelare. Har bara haft trevligt till 80% av tiden i alla fall, och det måste ju vara ett bra resultat. Har en lvl 20 (max där) elementalist och en ranger! :)
Skrivet av    Mrs Snape

Heh?

När man läser igenom hur gamla alla är på vår realm så var de flesta över 20 och många över 30 (vet att det finns en över 60 iallafall :)). Men visst finns de lättirriterade (och lättirriterande) småknorten...men till största delen spelar vi med bra personer, finns ju även en del bra småknott menar jag ;) Vilken realm är du på? Vi kanske har tur som hamnat på en med fler äldre?!?
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-13dagar)

Ravencrest

Å ... glad jag blir, fler som spelar! Jo, spelar på Ravencrest. Är snart en lvl 49, undead warrior. Bra på herbalism och alchemy. Hänger för tillfället mest i Felwood, försöker bli kompis med några furbolgs, vilket är svårt eftersom jag tydligen dödat en massa av deras vänner tidigare - så nu måste jag slå ihjäl mångdubbelt fler av deras fiender, andra furbolgar. Känns destruktivt på nått sätt ... men samtidigt så blir jag ofta gankad själv av alliansspelare som hoppar på mig - antagligen för att försvara de stackars furbolgar jag anställt rena rama folkmordet på ... Pappa AOA på Deatwings ... Vilken realm spelar ni på?
Skrivet av    Lovisas pappa

Svar. :)

Min realm är DeathWings. :))
Skrivet av    Pappa till AOA

Vi återfinns på...

Thunderhorn...realmen med alla problemen :) Nä den brukar ha väldigt stor risk för att gå ner...men jag ser att det är några stycken som alltid går ner samtidigt så det är väl just den servern som är dålig kanske... Annars så har jag mestadels stött på trevligt folk, men visst finns rötäggen också :) Själv har jag två karaktärer en Nigh Elf-Hunter lvl 20 och där har han stått ett bra tag...och en liten dvärgpräst som just nu är level33. Sambon har en Human Mage level60 och jo han har också hängt en del i Felwood...han är Enchanter/Tailor :) Jag har en låglevel Shaman också men orkar inte spela så mycket just nu...undra varför...dessutom så av någon konstig anledning så är datorn upptagen på kvällarna ;)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-11dagar)

Jodå

Gubben, jag och de två äldsta barnen spelar... Vi kör mest på Azjol-Nerub, jag har 2 60chars, en druid och en rogue. Gubben har en mage och en palla i lvl 60.
Skrivet av    raqven

Jajamensan

Sitter med mina 4 karaktärer på Dragonmaw. Pleone - Undead Mage Karuna - Troll Warrior Eridani - Troll Rogue Tokboll - Orc Warrior Många av de bästa vännerna spelar och alla sitter och häckar i samma guild. :)
Skrivet av    Catya

Spelar EQ2

I min guild tycks medelåldern ligga på strax över 30 år. Jag tror knappt jag stött på några \"Battlenet-kiddies\" i Norrath :)
Skrivet av    Pappa KP

Åjo...

Jag har råkat på en hel del valpar i Norrath minsann. Killstealande odågor som är specialister på att traina...
Skrivet av    Tiz

Japp!

Spelar ett troll, hunter vid namn Shintai på Silvermoon.
Skrivet av    Tiz

Fast...

...\"nya\" Norrath verkar relativt (men inte helt) förskonat från sådana typer.
Skrivet av    Pappa KP

Human Priest

at your service. Hittas på Shadowsong :) Har ganska nyss tagit lvl 60 så jag ägnar alldeles för mycket tid i Zul\'Gurub och MC. :)
Skrivet av    Mia med Emma & Theo

Fusk.. :)

Sitter och försöker power lvla upp så jag får va med guilden i MC och ZG. :) Släpptes en guild-film på \"vårt\" första MC-försök häromdan. :) Roligt roligt.
Skrivet av    Catya

Fått pest än?

Har inte spelat själv, men jag har hört att det går pest i det spelet. http://www.shacknews.com/ja.zz?id=10760041
Skrivet av    Krister

Det kan man med

WoW. Det är det som är så bra :D
Skrivet av    Tiz

oj

lustigt ... otäckt. fast låter väl märkligt ...
Skrivet av    Lovisas pappa

Artiklar från Familjeliv