Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tandpetar-plockmat???(äv.på Mat&dryck)

Skrivet av Förbereder kräftskiva tills ikväll!
Ja, eller vad det heter, ni vet =)
Jag behöver snabb hjälp!

Följande ingredienser finns
*Vindruvor
*Körsbärstomater
*Ölkorv
*Skinka
*Ost
*Oliver
*Bröd



Hur kombinerar man bäst och godast på respektive tandpetare när det är:

1 st vegetarian
1 st som inte äter ost eller oliver
2 st som vad jag vet äter allt (om man får äta ölkorv som gravid)
Svar på tråden: Tandpetar-plockmat???(äv.på Mat&dryck)

Äter vegetarianen ost?

I så fall tycker jag att det bara är att mixa pinnarna hej vilt... bas (längst ner) får vara ölkorv, skinka och ost, sedan varierar du med oliv, körsbärstomat och druva ovanpå det. Det kommer finnas kombinationer som passar alla i så fall. (Och jag tror inte det finns något som hindrar gravida från att äta ölkorv.) Om vegetarianen inte äter ost så får du ta och göra lite spett med bara \"pyntet\" på. Körsbärstomat, oliv och druva. Bröded skulle jag personligen ha brevid tror jag.
Skrivet av    Anna E med Viktor och Emma

Med lite tillägg

Om du har färsk basilika, så är tomat & basilika gott ihop! Bröd kan du tärna, steka i lite olivolja så det blir gyllene och salta. Sen kan du kombinera det med vad du vill (eller strö på salladen en annan gång).
Skrivet av    Anonym

Tack!

Och ja, vegetarianen äter ost. Och jag är sååå stressad för jag har aldrig någonsin gjort varken såna här pinnar eller serverat kräftor. Jag äter det ju liksom inte själv *S* Men det blir nog bra, har lyckats göra både viltgryta och kasslergryta till sambon med lyckat resultat utan att smaka =)
Skrivet av    Förbereder kräftskiva...

Typ krutonger menar du?

Det kanske är godare än att bara ta tinat rostbröd? *S* Ska genast gå och handla basilika (för det måste väl passa med oliv,tomat och skinka, så det blir lite italienskt? tack!
Skrivet av    Förbereder kräftskiva...

Artiklar från Familjeliv