Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

As bebis

Skrivet av Anonym
i magen har kommit ut nu. Bara så att ni vet. ;-) Igår morse undrade han om min bebis hade kommit ut ännu. Jag svarade att det dröjer länge, först ska det bli vinter och snö, sedan kommer bebisen. Vi får hoppas att det inte kommer tidigt snö, då får jag hitta på något annat. Barn och tid-svårt!

Vi kommer att vara hemma idag också. Han är pigg, men har diarée och jag har inga föreläsningar idag, jag får plugga i helgen istället. Men något måste vi hitta på, annars blir vi uttråkade. Lekplatsen kanske, jag borde åka upp tills skolan och skriva ut ett brev som är brådskande, men kom på att det är upptaget av lektioner i datasalana. Vår egen printer pajade mellan varje 10:e dokument så det står i garderoben.

A har sett på Bob i hela 10 minuter nu. Det var länge sedan han kunde titta på något så länge. Nuförtiden brukar han att stänga av efter några minuter och börja leka istället. Inte helt fel, men ibland är det skönt att han sitter på ett ställe ett tag... (tyst ;-) )
Svar på tråden: As bebis

Läste asbebis först

och tänkte att nu är Isa arg på bebben imagen. Hoppas att A:s förlossning gick bra och att han läker ihop snabbt:) Hoppas att ni kommer på någon lagom aktiv syssla idag som kan roa både en halvsjuklig och dig. Inga maskiner på gatan idag?
Skrivet av    SSWE

Näe, men

nu lägger han plattorna, så A har stått i fönstret och tittat. Det är buskallt idag här med. Brrrr. Får ta fram vinterkläder.
Skrivet av    Anonym

Artiklar från Familjeliv