Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Klas Östergren

Skrivet av niklas t
Jag har liksom blivit vuxen med Klas Östergren. Han har alltid funnits där från gymnasiets sista år och fram till fantastiska TV-manus på senare år. Men det är ju de senaste romanerna och Gentlemen som alltid varit favoriterna. Jag gillar hans granskningar av manlighet som tappar kontroll. Och nu en uppföljare till Gentlemen. Som verkar hyllas unisont. Ge mig nu!

Finns här fler som gillar Östergren?
Svar på tråden: Klas Östergren

Har inte läst honom...

men funderar på just de böckerna du nämde, blev lite sugen när jag läste om dem...kanske kan önska mig dem i julklapp...när jag läst ut alla de olästa böcker jag har så 2030 kanske ;)
Skrivet av    Jessica m. Saga & Nora + Barry bf 28/9 (-13dagar)

Jaa. Soldater i månsken-

Bara totaläskade den serien, absolut den bästa svenska TVserien nånsin! Gillade Gentlemen också... fast nu läste jag en ganska spoilerartad recension i DN som var hyllande... men jag blev inte så där \"TA HIT!\"
Skrivet av    Bunozi

Bara novellsamlingen...

.. Med stövlarna på. Tycker han är en lysande novellist men har mycket svårt för de här manlighetsromanerna. Jag kan liksom inte med karlar som ser boxning som en metafor för Livets innersta strider och väsentligaste innehåll;-) och inte heller orkar jag med mystifierande skildringar av Kvinnor (där är han ju i \"gott\" sällskap med Ernst Brunner, Ulf Lundell och Björn Ranelid, bara för att nämna några).
Skrivet av    Helena

Älskar och avgudar

Klas Östergren är en av mina idoler. Jag har läst Fantomerna så många gånger att boken är i lösblad vid det här laget. Som du skrev har jag blivit vuxen med Klas Östergren, och särskilt då med Fantomerna. När jag har läst den i olika åldrar har det alltid funnits något nytt att ta till sig. Gentlemen och Med stövlarna på är nog delad tvåa på min Östergren-favvolista. Jag har en hög med böcker att klara av först, men sen ska jag läsa om Gentlemen innan jag tar mig an Gangsters eller vad den nya hette. Höstens räddning!
Skrivet av    Evie med M & N *på besök*

Inte är jag på besök

jag hänger ju här titt som tätt :-)
Skrivet av    Evie

Artiklar från Familjeliv