Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nya här

Skrivet av Camilla med Anton-03
Skrev ett inlägg för någon vecka sedan, men nu har vi fått vårt svar. Anton har epilepsi, absenser. Han har korta frånvaroattacker någon/några gånger per dag. På eeg undersökningen visade det att den epilptiska aktiviteten låg på höger hjärnhalva (i mitten ungefär, om det säger mer). Så nu skall anton äta absenor efter ett utsatt schema (skulle fått lamictal, men det var han för liten för). Vi har även fått diazepam desitin, om han skulle få en kramp (har aldrig fått någon än).

Lite mer om oss kan ni läsa i infot. Kommer säkert många frågor när allt landar.
Svar på tråden: Nya här

Välkommen hit..

Har själv en busunge på 3 år(Fredrick) som har haft epelepsi sen maj 04. Han har absenser, droppar och (grand mal) toniska. Hoppas du ska finna och få svar på allt du vill veta, det är många som kan svara på mycket..
Skrivet av    Fredricks Mamma

välkommen hit

det är många kunniga personer här.. min dotter sandra har ep och hon är 8 år och har haft det sedan 2003. såg även att din anton hade allergier,sandra har även mjölkallergi,frukter mm. storasyster har betydnligt mer allergier mot bla soja e-nr,ägg frukter,kryddor mm. och så har vi en liten jakop som blev 2år i maj och han är helt frisk. så för mig var det jobbigt när sandra fick ep jag tyckte att har inte vi nog ändå.......hur känner du?
Skrivet av    nilla med3 bf1/7

Tack båda

för ert stöd och välkommande! Kram
Skrivet av    Camilla med Anton-03

Artiklar från Familjeliv