Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Discworld

Skrivet av Bea m. V & H
Har lånat The science of discworld av en arbetskamrat. Det var längesedan jag läste något ut discworldserien och hade glömt bort en sak, den underbara användningen av fotnötter. Var på dåligt humör när jag vaknade allt för tidigt i morse men efter att ha läst några kapitel i boken är jag på så mycket bättre humör.

För er som ännu inte upptäckt Discworld rekommenderar jag ett besök.
Svar på tråden: Discworld

Otroligt roliga!!

Håller med dig, fotnötterna är en stor del av läsupplevelsen. Min egen personliga favorit-not är den som handlar om att världens snabbaste patrikel är en \"monarkon\". För om en kung dör blir ju i samma ögonblick den nya kungen kung även om ingen vet om det ännu. Ibland kan \"monakonen\" bromsas upp lite av \"republikonen\" men i de allra flesta fall måste \"monakronen\" vara snabbast.... ha ha ha! Hur kommer man på något sådant??
Skrivet av    emma h med Gustav

*asg*

Jo den är bra. Jag gillar även \"mörkrets hastighet\" en konstant som ännu inte är bestämd mer än att den är snabbare än ljuset eftersom den hinner före ljuset hela tiden.
Skrivet av    Bea m. V & H

hi hi

Nå måste jag leta upp mina gamla discworld böcker ju och börja läsa i dem omedelbart. Hej mormor vädervax säger jag bara! :-)
Skrivet av    emma h med Gustav

Artiklar från Familjeliv