Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

the sims2 nattliv

Skrivet av Fia med tvillingar
Har just börjat spela nattliv men undrar över en sak.
I manualen står det att simmarna nu ska kunna se angränsande byggnader och gå dit genom att man bara klickar på dem. Men inte sjutton ser jag några angränsande byggnader!! Någon som vet vad som är fel, eller står det fel i manualen?
Svar på tråden: the sims2 nattliv

Åhhh

vill oxå ha nattliv, men min dator är seg som den är med sims2+studentliv... jag får bida min tid tills jag har råd att skaffa mig en ny dator... Tyvärr kan jag alltså inte hjälpa dig med ditt problem...
Skrivet av    Å & M & Thea

Har inget svar ännu

men hoppas att min älskling tänker på mig och kommer hem med spelet nån dag *S* Ska man kunna se byggnader när man är inne på en tomt? Låter spännande! Du kanske kan testa att fråga på http://www.thesims.se/ Är det köpt eller ett piratspel?
Skrivet av    Velma

Köpt det...

Ja tydligen ska man kunna se andra tomter från den man är på, vet ej fall det gäller bara allmänna tomter eftersom det inte funkar för mig .o(.
Skrivet av    Fia med tvillingar

har du ditt roliga kvar =)
Skrivet av    Velma

Men

en dunm fråga, har du nån angränsande tomt med hus på då? Är det inte bara en tom tomt brevid?
Skrivet av    Moa med Ella

Du måste gå in på Inställningar

Under Ikonen med \"Kugghjul\" Där finns det en ruta som heter något med granskap eller liknande. Där finns det \"Grannar (ev Granntomter har det ej i huvudet) PÅ/AV\" Av någon anledning så står den på AV. Tryck på \"PÅ\" och bestäm sedan hur mycket du vill se av det. Sen så försvinner denna inställning så fort du stänger av spelet så varje gång jag börjar spela så får jag göra detta först. OBS att husen är ganska så suddiga men de syns i alla fall. Jag tycker tyvärr att detta är hur kuls om helst. Det blir så sena kvällar :-)
Skrivet av    Åsa med Johan 030227

Ahh

Klok fråga.. =)
Skrivet av    Velma

Jo jag

är årets simnsnörd men har INTE skaffat nattliv ännu buhu :)
Skrivet av    Moa med Ella

*S*

Jag är sims-periodare... Kan tyvärr fastna alldeles för länge när jag sätter igång med det spelet, och det är inte vidare bra för familjelivet hehe Har inte heller Nattliv ännu, men ska nog skaffa det snart, så fort jag har lite tid över till att spela =)
Skrivet av    Velma

Artiklar från Familjeliv