Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hjälp mig välja film

Skrivet av Bea m. V & H
Skall försöka ta mig på bio idag, antignen ensam eller släpa med någon. Just nu kan jag tänka mig att se följande som gå just nu i Luleå:
Kalle & chokladfabriken
Tjenare Kungen
Zozo
Dark Water
The Amityville Horror

Så vad skall jag se?
Svar på tråden: Hjälp mig välja film

Nu har du antagligen åkt för länge sen

men jag skulle valt Kalle & Chokladfabriken (se diskussionen nedan!) för den tror jag är bra. Vilken film blev det? Vilken superlyx att få komma iväg på bio, måste ta mig i kragen och göra det också snart.... Hoppas det var kul!
Skrivet av    Evie

Inte åkt ännu

Filmerna börjar 21 och 21:30. Kalle blir det inte i alla fall. Den skall jag ta om några dagar med min sambo har jg bestämt. Det lutar åt Tjena Kungen eller film hemma hos en kompis.
Skrivet av    Bea m. V & H

Det slutade med Saw

hemma hos en kompis. En bra film.
Skrivet av    Bea m. V & H

Inte Dark Water

Dark Water är en japansk film men det är den amerikanska remaken som jag förmodar du menar. Originalet är av samma skapare som gjorde Ringu. Hur som helst så är det Japanska originalet tämligen tamt och segt. Jag vet inte i ärlighetens namn varför någon vettig människa ens funderade på att göra en remake av den filmen. Kalle och chokladfabriken däremot tror jag på. Dels för att det är Johnny Depp men främst för att det är Tim Burton.
Skrivet av    Sadako

Fast jag gillade den

Originalet alltså. Jag tycker det är superläskigt med elaka små barn!
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Tja

Jag tyckte att han (Hideo Nakata) använt sig av samma effekter och ideer i både Ringu och Dark Water. Liten tjej. Långt mörkt hår. Vatten. Tja ... mest samma lika samt så tyckte jag tempot var mycket långsamt. Kul för dig iaf att du gillade den. Jag har inte sett den amerikanska remaken, men den kanske är bättre.
Skrivet av    Sadako

Måste erkänna...

att jag inte sett Ringu. Jag somnade efter 20 minuter ungefär, och har aldrig brytt mig om att försöka se den igen. *skäms lite* Så för mig var det inte tjatigt.
Skrivet av    Emma - mer glitter!

SAW

är en höjdare. Jag gillade den skarpt.
Skrivet av    Sadako

Artiklar från Familjeliv