Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Inbjudningskort

Skrivet av Anna
jag skulle göra egna inbjudningskort till min dotters 4 årskalas och jag undrar om ni har någratips och idéer på sidor el liknane. Tänkte göra det på en färgad a4 sida, men vill ha lite snyggt på...
Svar på tråden: Inbjudningskort

Jag gjorde sonens och bästisens...

...med Windows Publisher som följde med mitt office-paket. Det blev riktigt snyggt och jag la in en bild på sonen och bästisen på sista sidan (de hade gemensamt party).
Skrivet av    Anna E med Viktor och Emma

Kanske kan du hitta nåt...

som du kan inspireras av på www.skapligtenkelt.se. Där hittade jag ideen till min sons inbjudningskort till hans fyraårskalas. Det var att ha tyg klistrat på papper! Hade beiget papper (lite hårdare) som jag klippte i fyrkanter. Hade tyg hemme med massa olika djur på, som jag klippte ut (djuren alltså). Sen så klistrade jag fast djuren på pappret och skrev med guldpenna (fast jag insåg att svart som jag tänkte från början hade blivit snyggare). I fram skrev jag bara Kalasdags och datumet. På baksidan så skrev jag vem det var till, tid och plats och vem det är ifrån osv. Det blev faktiskt rätt snyggt tycker jag. Fast svart penna ifram hade som sagt vart snyggare i det här fallet! Det finns nog mkt fint man kan göra bara genom att klistra fast lite tyg på färgat papper. Alltifrån bara några raka remsor tyg till figurer och bokstäver i tyg!
Skrivet av    Linn m. 3 små

Artiklar från Familjeliv