Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Presentation

Skrivet av Joppi med Kristin och Oskar
Hej, har just hittat hit och tänkte ge en kort presentation. Jag har en pojke som heter Oskar och som föddes 22 juli. Fyra veckor för tidigt för att vattnet gick sex veckor för tidigt. Han är världens goaste lilla pojke som fortfarande mest bara sover och äter. Storasyster Kristin bli fyra inom kort och hon tycker att det är halvkul-helt ok att få en lillebror. Det varierar från dag till dag.

Jag och min man bor i Traneberg och håller på att leta boende nån annanstans ( i stockholm eller Sverige...). Driver eget företag och funderar just nu mycket på hur jobb och barn ska passa ihop på ny boendeort. Kul att hitta en ny grupp! Jag känner ju igen en del från augustigruppen - hej på er ;-)

Svar på tråden: Presentation

Jag är oxå ny här!

Inser att det kanske är dags att hitta ett komplement till ankomstgruppen. Jag har hört till Sept05, men våran Snutta kom 27 augusti, så då är hon väl ett sommarbarn, eller? Resten som ni vill veta står i min info, tyvärr är det nåt konstigt i början på inforutan, men texten stämmer. Nu ska jag svara på enkäten nedan;-)
Skrivet av    Azza

Kul att du

hittat hit, det gjorde jag själv för bara ett tag sedan. Jag har en liten Linnea född på övertid den 8/8. Spännande att flytta sådär, hoppas att ni hittar ett bra ställe!
Skrivet av    Johi & Linnea

Självklart en

sommartjej om hon är född i augusti för det är min Linnea med ;) Kul med mer folk här så det kan bli fart på antal inlägg!
Skrivet av    Johi & Linnea

Artiklar från Familjeliv