Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ändrad op-tid!

Skrivet av Ledsen Jenny m Klara
Usch och fy och blä vad jag är ledsen nu!!!
De har flyttat fram Klaras operationstid en hel månad, från 7/10 till 9/11!
Bortsett från allt praktiskt vi ordnat med barnvakter, dagis och med bägges jobb så tycker jag så synd om Klara, det känns som om hon verkligen behöver den här operationen nu, dels verkar det som att hon föröker komunicerar mer med oss men talet är ju bara "mama" och "nana" och sen tror jag hon hör dåligt pga västska bakom trumhinnorna så rören är också välbehövligt NU!
Nä, jag vill bara svära och skrika nu, var ju så inställd på att allt skulle vara "över" 1/11 när jag ska börja jobba.

Svar på tråden: Ändrad op-tid!

Nej, fy...

så vill man verkligen inte att de ska göra... Jag förstår att du ställt in dig och börjat planera. För oss kommer min mamma ner från Jämtland för att hjälpa oss efter operationerna, och jag har försökt förbereda henne på att tiden kan ändras, men visst vore det tråkigt om så skedde. Å andra sidan kan man ju aldrig veta, Klara kanske blir förkyld ändå när det väl skall till. Så här i backspegeln med Sigrid (som snart är 3 år) inser jag att en månad hit och dit varken gör till eller från, men jag förstår dig verkligen ändå. Hoppas i alla fall att det blir av för er i början av november!
Skrivet av    Karin m Sigrid och Ella

Hej!

Jag har hela tiden varit medveten om risken för inställd op. om hon t ex blir sjuk men nu känns det som om marginalerna krymer... Vi var i stor sett lovad op i september, fick sen först besked om 5/10, blev snabbt ändrat till 7/10 och nu 9/11!!! Blir hon då sjuk till op så är nästa chans säkert i dec och sen är det jul osv... Jag är jättegnällig och rätt arg över detta och hoppas att sista ordet inte är sagt... Håller tummarna för dina tjejers operation när din mamma åker så långt för att hjälpa till. Vi ska hålla oss inlåsta veckan innan op för att minimera risken för förkylningar.
Skrivet av    Jenny m Klara

Hejsan!

Vad tråkigt! Inte nog med att man blir bakterie-\"nojig\" inför op,så typiskt om Klara skulle bli sjuk just till op! Men det är man ju ändå beredd på att kan hända. Att dom på sjukhuset sen flyttar datum flera ggr skulle göra mig tokig oxå! Särskillt när du fortfarande är hemma nu och det är lättare att planera inför op. Nej,det var ingen \"hit\"att dom flyttade tiden lagom till du har börjat jobba, grrrrrr.... Hur har ni det annars? Tack för senast! Jag ska oxå börja jobba 1/11,jag har lite blandade känslor inför det.... Mest ångest har jag för att orka gå upp morgonen. Jag börjar 7.30 så det blir tidiga mor´nar för Eliel. Roger börjar 6.00 så det är inget alternativ där! Skulle vara roligt att träffas igen nån gång? Hoppas att op blir av nu iaf och att allt går bra! Håller tummarna!
Skrivet av    Regina & Eliel nov-02

Hej!

Tack själv för senast! Den värsta ilskan och upprördheten över att op blev flyttad har väl lagt sig nu... Trodde nästan du redan börjat jobba, det var länge sen jag såg din signatur. Spännande att börja igen! Hoppas Eliel är morgonpigg! Jenny
Skrivet av    Jenny m Klara

ja,det var länge sen...

...jag var här inne. Har hallt fullt upp! Så typiskt oxå att vi fick återbesökstid till uppsala lagom till Eliels första inskolningsdag på dagis. I september sa dom...nåja tur att det inte blev när jag börjat jobba iaf.Det skulle inte kännas så kul att begära om ledigt efter 3 års mammaledighet. Men nu ser det ut som om själva hålet är borta! Fattar inte vart det tog vägen? Bra eller...? Hmmm
Skrivet av    Regina & Eliel nov-02

Artiklar från Familjeliv