Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

NUPP test imorgon

Skrivet av Norpan
Hej, imorgon ska jag göra ett NUPP test och jag är pirrig, framförallt för att jag ska få se den lille för första gången och se om det verkligen är någont som lever där inne. Jag är i början av vecka 14. Någon som gjort NUPP och vad har ni för erfarenheter? Vad fick ni för siffror? Ska man tänka på något innan man går dit?
Svar på tråden: NUPP test imorgon

Jag gjorde NUPP test

första gången jag var gravid (2003) gjorde vi NUPP-test, det kändes helt odramatiskt och var mest kul att få kika på bebisen under så lång tid. Vi fick mycket bättre siffror än utgångssiffrorna (de är väl baserade på ålder tror jag) och allt såg bara bra ut. Det enda jag kommer ihåg att man skulle tänka på var att inte kissa innan undersökningen för att de skulle ha lättare att se fostret. Tycker NUPP är ett bra sätt att se att det inte finns större fel eller så på fostret, men inte ett säkert sätt att se om det finns kromosomfel och så, mer en indikation. Lycka till!
Skrivet av    Lotta

Tack!

Ska iväg i eftermiddag och ser verkligen fram emot att få se den lille....
Skrivet av    Norpan

Gjorde NUPP 03 och jag hade

1/250 i åldersrelaterad risk och efter undersökningen så fick jag 1/1250. Det var bland det häftigaste jag varit med om, jag var ju helt övertygad om att det inte fanns något där inne. Och så plötsligt så såg man en liten bebbe som låg och sparkade och viftade med armarna.;0) Lycka till så mycket i morron!
Skrivet av    Lotta

Otroligt häftigt!

Hej, jag gjorde NUPP testet igår och det var helt fantastiskt! Jag var också övertygad om att det inte skulle finnas någonting där inne, men det var en liten vild person som rörde sig och sprattlade som en galning! Jag låg bara och log i 20 minuter innan BM hade tagit alla tester. Jag hade 1/333 i åldersrelaterad risk och efter alla tester slutade det på 1/6000 vilket kändes underbart. NU går vi inte vidare utan nu kan vi njuta av vårt pyre!
Skrivet av    Norpan

Artiklar från Familjeliv