Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

singelresor?

Skrivet av Elin
Hej, någon som vet vilka resebolag som ordnar resor för ensam förälder + barn? har för mig att det var något som specialiserat sig på det. Tacksam för svar.
Svar på tråden: singelresor?

Fritidsresor

åkte vi med till Kreta för ett par veckor sedan - de har något de kallar \"Solo med barn\" och jag fick sonens resa för 595 kr. Det verkar dock vara mycket begränsat antal platser så det gäller säkert att boka tidigt om man ska få det riktigt billigt. Jag bokade i september tror jag!! Apollo har också tror jag, men när jag skulle åka förra året fanns inga kvar. Vore jättebra med fler tips - för visst blir det dyrt att vara ensam med barn ibland.
Skrivet av    Limarelli

det är ytterst begränsat antal platser

och dessutom utanför peaksäsongerna....o på vissa utvalda hotell också. Skulle hellre satsa på en sista minuten om jag reste charter, annars är ett bättre alternativ att boka reguljärt tycker jag. Det är busenkelt att boka hotell själv och då kan man ju välja ett typ \"barnhotell\" som något charterbolag anlitar om man vill ha det konceptet. Finns sidvis med hotell på nätet att kolla på. Även att hyra hus/lägenhet privat är oftast ett bra alternativ. Jag åker aldrig charter sen jag upptäckt hur lätt det är att ordna resan själv!
Skrivet av    mandelblomman

Berätta mer

Snälla kan du inte berätta lite mer om hur du gör. Jag reste aldrig charter innan jag fick barn, men bokade då heller inget, utan ordnade allt när jag kom fram. Nu med barn känns det alltför osäkert och man har ju lite högre krav nu. Hur hittar du hotellen, betalar du innan, hur pålitligt är det osv. Vore jätteglad att få veta mer.
Skrivet av    Limarelli

Artiklar från Familjeliv