Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Boken MESS

Skrivet av Mustardseed
av Jens Gamman, nån som läst den? Det var bland det sämsta jag läst faktiskt, orkade nästan bara bläddra igenom den (köpte den på Pressbyrån eftersom jag var tvungen att vänta på att min bil skulle bli klar på verkstan).

Jösses vad dåligt skrivet. Som att han läst en massa populärlitteratur och sen desperat försökt skriva en väldigt aktuell och cool bok med en massa internskämt och en stressad jargong som bara faller platt.

Det enda som var liiite lite kul var hans beskrivningar av hur sjukt besatt man kan bli av att få sms från någon man är kär i.
Svar på tråden: Boken MESS

Jag ÄLSKADE den...

tycker boken är hysteriskt rolig och älskar hans pudelrock-beskrivningar av hur det var i slutet på 80-talet och början på 90. Vi är lika gamla Ganman och jag kanske därför jag känner igen så himla mycket!! Det är verkligen jätte kul att komma ihåg hur det var INNAN man kunde dejta med sms. För övrigt är han jättetrevlig och rolig författaren och jag ska läsa hans senaste så snart jag får tid. Vad kul att alla tycker så olika annars skulle inte många författare få publicerat.
Skrivet av    Anna Bok

*s* Ja där ser man

SJälv satt jag och förvånades hur han kunde blivit publicerad öht. Visst fanns det små igenkänningspunkter (jag är också ung lika gammal som författaren, skiljer ett år tror jag), men jag tyckte absolut inte att det kunde bära hela boken. Sen kan säkert författaren vara hur trevlig och rolig somhelst! :-)
Skrivet av    Mustardseed

Artiklar från Familjeliv