Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sideways

Skrivet av annasthlm
såg jag igår.
Tyckte den var riktigt, riktigt bra.
Paul Giamatti är ju bara helt underbar!
Ju mer jag tänker på den, desto bättre blir det - Åh, vad jag gillar sånt!
Nu måste jag leta reda på Duets och se den igen och njuta.
Underbart!

:-D
Svar på tråden: Sideways

ja

den gillade jag också! mysig och rolig!
Skrivet av    Busluren

Tänkte se den ikväll om jag orkar

Men nu ska vi på Batman Begins vid lunchtid! Ska bli skönt att gå på en dagföreställning, så slipper man fjortisarna och deras evga babblande och telefonerande. Hur är Sideways, kan du jämföra den med någon annan film?
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Ja

mysig, men även lite jobbig :-)
Skrivet av    annasthlm

Åh

svårt... Det är en själslig roadmovie kan man säga, genom vingårdar, barer och restauranger. Starka karaktärer, bra metaforer (vinernas karaktärer) man blir berörd på ett skönt sätt. Paul Giamatti är otroligt bra!!! Den är deprimerande och lika rolig, snyggt filmad och ger en lite hopp om Hollywood :-) Vet inte vad jag ska jämföra den med, ärligt talat. Batman begins, vill jag också se. Jag tror däremot att det blir Crash på bio i veckan :-) Vet inte vad du gillar för typ av filmer annars, men hoppas att du gillar Sideways. Jag kommer se den igen. :-)
Skrivet av    annasthlm

Crash ser vi hemma

Den är på nedladdning just nu. Känns inte som en film som behöver en stor bioduk för att komma till sin rätt. Måste nog ta och se Sideways ikväll då, så återkommer jag imorgon om vad jag tyckte. Tack för tipset! I övrigt gillar jag mycket dramafilmer, gärna lite skruvade eller med en oväntad twist. Lost in Translation, Garden State, Finding Neverland, Birth, ja, det var några exempel på filmer jag tycker är bra.
Skrivet av    Emma - mer glitter!

:)

Jag verkar vara den enda i världen som skulle ge Sideways inte mer än en 3:a, men jag hade också enorma förväntningar innan jag såg den. Smått underhållande, bjöd på några skratt (plånboken...) men njä inte mer än så. Såg American Splendor härom kvällen och somnade faktiskt... Vad är det med mig?
Skrivet av    Knyttets

Oj

Kul! låter som min smak :-) Garden State - Underbar! Jag måste se den igen. Lost in Translation, är bland det bästa jag sett. Eternal sunshine of the spotless mind delar nästan plats med Lost in translation... Sett den? Gillade du den? :-) Måste alltså se Finding Neverland (har hållt i den ett antal gånger...) och Birth likaså. Jag hoppas att jag inte skruvar upp förväntningarna. Men, jag tror du gillar Sideways :-) Enjoy!
Skrivet av    annasthlm

ang Crash.

så ska jag på bio med syrran. Går alldeles för sällan på bio numera, så jag passar på. Fast någon måtta får det vara, sållar rätt bra vilka som kan ses hemma, laddas ner och vilka som ska ses på bio. *s* Fast denna gång, systers vilja - min lag ;-D
Skrivet av    annasthlm

Ja

alldeles för höga förväntningar kan förstöra en film. Det är synd. Men, jag måste alltid lyssna på folk som har ungefär samma filmsmak, annars blir det helt fel.
Skrivet av    annasthlm

tyckte inte om den...

& jag hade nte hört nåt om den, så jag hade inga förväntningar alls. tyckte den var nästintill kass..
Skrivet av    Petra

Japp, den har jag sett, älskade den!

Glömde bara bort vad den hette när jag skrev inlägget. *s* Alltså, de två filmerna du inte sett är verkligen inte i klass med de övriga, men bra ändå.
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Artiklar från Familjeliv