Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ersättning= usch!!!!

Skrivet av M
Jaha, så var det samma visa igen,precis som med vårt första barn!

Våran dotter här är snart 4 mån och helt plötsligt har hon nästan slutat äta! Hon vill inte ha helt enkelt, verkar som att hon tycker att det är äckligt. Vi har varit inne på barnmott. idag och allt visar på att hon är jättefrisk. Sköterskan försökte att mata henne men dottern skrek som en stucken gris så sköterskan sa att hon helt enkelt inte vill ha ersättning. Hon verkar hata det.

Så vad gör vi nu då? Hon är ju så liten, hon behöver ju ersättning för att få den näring och vätska som hon behöver?? Jag har börjat lite smått med potatis och nu ikväll har hon fått lite gröt för det sa dom på barnmott att man får introducera nu då så hon kan få ett mål utav det istället för ersättning. Gröten tyckte hon om, likaså potatis.

Men hur gör jag nu då, jag måste ju införa olika grejor fort nu då för hon måste ju få i sig den mat hon behöver?! På barnmott sa dom att bara gröt går ju inte för hon måste få is ig vätska också, men på grötförpackningen står det att det inte behövs nån m jölk eller nått till.

Snälla, kan någon säga hur jag ska gå till väga?????
Svar på tråden: Ersättning= usch!!!!

har ni provat

olika ersättningar? Är det flaskan hon inte gillar? Nappen? Äter hon på natten? Är hon allergisk? Jag känner inte till mer om dig än det du skrivit så det kan hända att ni gjort allt jag frågat om tidigare.
Skrivet av    My

har du kollat

in vad de säger på falskmatning här på Alltförföräldrar?
Skrivet av    My

Artiklar från Familjeliv